Pentru cei carora le lipseste acel furtun dintre galeria de evacuare si filtrul de aer (pt o incalzire mai rapida a motorului atunci cand este rece) :
Eu unul nu am gasit la dezmembrari acel furtun, iar ceea ce am gasit erau intr-o stare deplorabila.
La magazinele auto, gaseam numai pe original (150 ron 😶 ) - un simplu furtun din aluminiu !!!
Intr-un final am gasit la un magazin de piese auto, un producator care le aducea o alternativa la acel furtun din aluminiu, de o calitate foarte buna dupa parerea mea .
Este putin mai mare in diametru, decat ar trebui (38 mm ar fi normal) , iar cel gasit si cumparat de mine are 40 mm diametrul .
Oricum nu este o diferenta foarte mare, eventual le puteti strange la capete putin . Eu unul, l-am lasat asa .
Pret : 26 ron 😊
Lungime : 500 mm si se intinde destul de mult, dar nu prea este nevoie sa il intindeti foarte mult .
Este si destul de rezistent.
Cred ca si la dezmembrari ar cere aia pe unul bun 10-15 ron, asa ca se merita, zic eu .
Sper sa nu se considere reclama, incerc doar sa vin in ajutorul colegilor care nu gasesc asa ceva in comert .
Cei de la magazin s-au straduit destul de mult sa il gaseasca, deoarece nu aveau un cod anume pt a-l cauta.
Asa ca atasez o poza mai jos cu furtunul si cutia lui pt a va fi mai usor sa il gasiti la magazinele auto
Numai bine