RMV
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2004
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Aug 2016
- Mesaj Privat
Salutare am un el astra h .1.7 cdth doar in sarcina imi face presiune si arunca o parte din apa afara
Pompa de apa schimbata
Buson vas de expansoune schimbat
Mecanicii se contrazic intre ei unii spun ca e garnitura de chiloasa altii ca e blocu motor fisurat
Intrebarea mea....A avut cineva bloc motor fisurat la acest model?
Pompa de apa schimbata
Buson vas de expansoune schimbat
Mecanicii se contrazic intre ei unii spun ca e garnitura de chiloasa altii ca e blocu motor fisurat
Intrebarea mea....A avut cineva bloc motor fisurat la acest model?
Daniel64
- Mesaje scrise: 72
- Masina: Corsa 2001 Z12XE
- Cont inregistrat: 25 Aug 2016
- Mesaj Privat
Circuitul de racire lucreaza in presiune. Busonul vasului de expansiune are niste valve. Posibil ca vreuna sa fie blocata.
Un moment m-am gandit si la termostat. Insa ar fi trebuit sa cresca temperatura mult prea mult si ai fi observat indicatorul.
Daca ar fi fost blocul fisurat, apa s-ar fi amestecat cu uleiul si ar fi format un fel de smantana, o emulsie albicioasa.
Un moment m-am gandit si la termostat. Insa ar fi trebuit sa cresca temperatura mult prea mult si ai fi observat indicatorul.
Daca ar fi fost blocul fisurat, apa s-ar fi amestecat cu uleiul si ar fi format un fel de smantana, o emulsie albicioasa.
- z16xep
- **
- 259 mesaje
- din 12 Jun 2012
- Astra 2006 z17dth
- Arad
z16xep
- Mesaje scrise: 259
- Masina: Astra 2006 z17dth
- Cont inregistrat: 12 Jun 2012
- Mesaj Privat
- Op3l
- 528 mesaje
- din 20 Dec 2013
- Astra 2006 Z17DTH
- Cluj
Op3l
- Mesaje scrise: 528
- Masina: Astra 2006 Z17DTH
- Cont inregistrat: 20 Dec 2013
- Mesaj Privat
In general sa fisurezi un bloc de diesel este lucru mare... Parerea mea este : garnitura de chiulasa. 1.7-ele este recunoscut pentru furtunele proaste care se sparg , nu este deloc exclus ca in trecut sa mai fi fost "fiert" in felul acesta slabindu-se rezistenta de izolare a garniturii de chiulasa si acum sa fi cedat de tot.
Schimba-i garnitura si dai cheie, blocul pica foarte greu la diesel, nici , la benzinare nu este prea des intalnit fenomenul.
Schimba-i garnitura si dai cheie, blocul pica foarte greu la diesel, nici , la benzinare nu este prea des intalnit fenomenul.