- remus-gabriel
- OP
- 319 mesaje
- din 19 Oct 2013
- Astra 2001 z16xe
- Teleorman
remus-gabriel
- Mesaje scrise: 319
- Masina: Astra 2001 z16xe
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Oct 2013
- Mesaj Privat
Am cumparat un astra g hatchback (din semnatura) de la un cunoscut, imi place dar are o singura chestie. Am roti cu 4 prezoane.
Tipul a scos cate un prezon de la fiecare roata, zice el, dar nu stiu ce sa cred, ca ar fi fost prezon cu antifurt si ca nu mai avea cheie și s-a gandit la o pana ceva, nu poate scoate rotile. Ma rog, asta e, in rest e ok masina.
Am mers vreo 60m km ieri dar vreau sa stiu daca e bine sa mai merg asa cu ea pana luni, marti cand fac rost de prezoane. Am si jante din aluminiu sau carbon, nu am sesizat f bine, oricum nu sunt tabla si am observat ca acolo unde lipseste prezonul, parca s-ar sprijini gaura din janta pe un fel de bavura cu filet din fuzeta. Și cam cat ar costa?
Multumesc mult.
Tipul a scos cate un prezon de la fiecare roata, zice el, dar nu stiu ce sa cred, ca ar fi fost prezon cu antifurt si ca nu mai avea cheie și s-a gandit la o pana ceva, nu poate scoate rotile. Ma rog, asta e, in rest e ok masina.
Am mers vreo 60m km ieri dar vreau sa stiu daca e bine sa mai merg asa cu ea pana luni, marti cand fac rost de prezoane. Am si jante din aluminiu sau carbon, nu am sesizat f bine, oricum nu sunt tabla si am observat ca acolo unde lipseste prezonul, parca s-ar sprijini gaura din janta pe un fel de bavura cu filet din fuzeta. Și cam cat ar costa?
Multumesc mult.
- z16xep
- **
- 259 mesaje
- din 12 Jun 2012
- Astra 2006 z17dth
- Arad
z16xep
- Mesaje scrise: 259
- Masina: Astra 2006 z17dth
- Cont inregistrat: 12 Jun 2012
- Mesaj Privat
Daca ai jante de carbon ( ceea ce e cam tras de par, deoarece ar valora jantele mai mult ca masina) ideal ar fi sa ai 3 suruburi de antifurt ca na tentatia e mare la asemenea jante.Ar trebui sa iti faci rost cat mai repede de prezoane deoarece le vei forta pe cele existente si este posibil sa se rupa/sau sa se deformeze gaura la jante. Un prezon costa in jur de 5 lei nou. Daca ai shrott in zona le iei pe gratis, ca si asa nu tin aia prezoanele sa le vanda.
Bafta.
Bafta.
- mafiozzo
- **
- 307 mesaje
- din 13 Jul 2010
- Astra 2001 Z16SE
- Cluj
mafiozzo
- Mesaje scrise: 307
- Masina: Astra 2001 Z16SE