- deleted-50226
- OP
- 161 mesaje
- din 21 Jun 2010
deleted-50226
- Mesaje scrise: 161
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Jun 2010
- Mesaj Privat
buna tuturor..am urmatoarea problema..am o vectra C, cu haion, si cand ploua mi se pateaza plafonul in coltul din spate dreapta, garnitura de la antena de pe masina e cam mancata (daca intra apa pe acolo de ce numai in dreapta ?antena fiind pe cupeu in centru)
a doua cauza m-am gandit ca ar putea fi spart undeva furtunasul care merge la spalatorul lunetei care este pus pe soclul antenei.
Va rog daca mi-ati putea spune unde se afla motorasul spalator parbriz si luneta la Vectra C, sa incerc sa anulez spalatorul spate, ca nu as vrea sa ma apuc sa dau plafonul jos(tapiterie, plastice si ce mai e) sau daca aveti alte sugestii sau ar fi alta cauza? orice sugestii sunt bine venite. Multumesc
a doua cauza m-am gandit ca ar putea fi spart undeva furtunasul care merge la spalatorul lunetei care este pus pe soclul antenei.
Va rog daca mi-ati putea spune unde se afla motorasul spalator parbriz si luneta la Vectra C, sa incerc sa anulez spalatorul spate, ca nu as vrea sa ma apuc sa dau plafonul jos(tapiterie, plastice si ce mai e) sau daca aveti alte sugestii sau ar fi alta cauza? orice sugestii sunt bine venite. Multumesc
- blue_maniak
- 940 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2004 Z18XE
- Cluj
blue_maniak
- Mesaje scrise: 940
- Masina: Vectra 2004 Z18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Sep 2007
- Mesaj Privat
db05pba