ZuuM
- Mesaje scrise: 26
- Masina: Vectra 2003 ZI8XEL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Nov 2010
- Mesaj Privat
Am o vectra c , motor 1.8 benzina din 2003 cutia cred ca este f17 nu mai tin minte exact si de ceva vreme imi curge uleiul din cutia de viteze . In prima faza am banuit ca este de la capacul cutiei de viteze , cel din partea de jos , la care am schimbat garnitura capacului dar nimic , Apoi am trecut la schimbatul simeringului de pe cutie de la planetara din partea stanga . am schimbat de doua ori simeringul si tot degeaba , curge in continoare . Recent m-am uitat mai bine si curge undeva din zona care este semnata cu rosu dar trebuie desfacuta acea parte pe care am desenat-o cu galben si sageata . Daca are cineva rasspuns la problema mea ii multumesc anticipat .
- mirel_ch
- **
- 128 mesaje
- din 07 Jun 2011
- Vectra 2004 y22dtr
- Olt
mirel_ch
- Mesaje scrise: 128
- Masina: Vectra 2004 y22dtr
- Cont inregistrat: 07 Jun 2011
- Mesaj Privat
- mikyboy
- 5,734 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,734
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
asa cred si eu pentru ca partea care ai desenat-o tu nu pare sa se poata desface ci este carcasa turnata cel putin din poza asta deduc ca nu cunosc tipul cutiei exact...
e posibil sa ai uzura la zona unde etanseaza siemeringul si atunci trebuie cand il pui de nou sa ii strangi putin arculetul sa etanseze mai bine...
e posibil sa ai uzura la zona unde etanseaza siemeringul si atunci trebuie cand il pui de nou sa ii strangi putin arculetul sa etanseze mai bine...
ZuuM
- Mesaje scrise: 26
- Masina: Vectra 2003 ZI8XEL
- Cont inregistrat: 19 Nov 2010
- Mesaj Privat