- andrei006
- OP
- 897 mesaje
- din 16 Mar 2006
- Astra 2010
- Bucuresti
andrei006
- Mesaje scrise: 897
- Masina: Astra 2010
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 16 Mar 2006
- Mesaj Privat
Am si eu o mare dilema:
Am o astra classic (fabricatie 03/2005), motor 1.6 ecotech 100hp cu 24.000 km.
Masina are ca optionale: culoare metalizata, inchidere centralizata + alarma pe cheie, proiectoare, jante aliaj 15, geamuri electrice fata, oglinzi electrice si incalzite, scaun sofer reglabil pe inaltime, 2 airbag-uri, climatronic, pachet beauty (carcase oglinzi in culoarea masinii + manere usi cromate), volan + schimbaor in piele ... etc.
Ca "modificari" masina mai are: folie omolata cu garantie, finala inox borla, stopuri lexus, si 4 boxe alpine.
Este "achizitionata" in leasing pe 3 ani si mai e de platit inca un an.
Valoare la cumparare este de aproximativ 14.000 euro, cu rata lunara de ~200 E (+/-2E ... nu mai stiu exact).
Deci pana acum s-au platit cam 11.600 E ... si ar mai fi de platit inca 2400E.
Am in contractul cu Di-bas o optiune de buy-back ... si eram curios la cat poate fi evaluata masina, si eventual considerata drept avans pentru un urmator opel.
Ma cam bate gandul spre o alta masina si nu stiu daca e mai rentabil sa o consider buy back sau sa incerc sa gasesc pe cineva ce accepta o preluare de leasing (asta in urmatoarele luni ... ).
ps: masina nu a suferit nici un accident, nu are defecte/probleme si a fost doar in service di-bas. singurul defect e o zgarietura pe aripa fata dreapta (gasita lovita in parcarea din mall) care se repara pe casco.
pss: acesta nu e un anunt de vanzare. vreau doar sa stiu doar daca as putea sa-mi permit un gtc ...
Am o astra classic (fabricatie 03/2005), motor 1.6 ecotech 100hp cu 24.000 km.
Masina are ca optionale: culoare metalizata, inchidere centralizata + alarma pe cheie, proiectoare, jante aliaj 15, geamuri electrice fata, oglinzi electrice si incalzite, scaun sofer reglabil pe inaltime, 2 airbag-uri, climatronic, pachet beauty (carcase oglinzi in culoarea masinii + manere usi cromate), volan + schimbaor in piele ... etc.
Ca "modificari" masina mai are: folie omolata cu garantie, finala inox borla, stopuri lexus, si 4 boxe alpine.
Este "achizitionata" in leasing pe 3 ani si mai e de platit inca un an.
Valoare la cumparare este de aproximativ 14.000 euro, cu rata lunara de ~200 E (+/-2E ... nu mai stiu exact).
Deci pana acum s-au platit cam 11.600 E ... si ar mai fi de platit inca 2400E.
Am in contractul cu Di-bas o optiune de buy-back ... si eram curios la cat poate fi evaluata masina, si eventual considerata drept avans pentru un urmator opel.
Ma cam bate gandul spre o alta masina si nu stiu daca e mai rentabil sa o consider buy back sau sa incerc sa gasesc pe cineva ce accepta o preluare de leasing (asta in urmatoarele luni ... ).
ps: masina nu a suferit nici un accident, nu are defecte/probleme si a fost doar in service di-bas. singurul defect e o zgarietura pe aripa fata dreapta (gasita lovita in parcarea din mall) care se repara pe casco.
pss: acesta nu e un anunt de vanzare. vreau doar sa stiu doar daca as putea sa-mi permit un gtc ...
- livcro
- 4,575 mesaje
- din 22 Jul 2005
- Grandland X 2018 D20DT
- SIBIU-RM. VALCEA
livcro
- Mesaje scrise: 4,575
- Masina: Grandland X 2018 D20DT
- Cont inregistrat: 22 Jul 2005
- Mesaj Privat
- GabiB77
- 2,358 mesaje
- din 05 Jul 2005
- Corsa 2011 A12XER
- Bucuresti
GabiB77
- Mesaje scrise: 2,358
- Masina: Corsa 2011 A12XER
- Cont inregistrat: 05 Jul 2005
- Mesaj Privat
- andrei006
- OP
- 897 mesaje
- din 16 Mar 2006
- Astra 2010
- Bucuresti
andrei006
- Mesaje scrise: 897
- Masina: Astra 2010
- Cont inregistrat: 16 Mar 2006
- Mesaj Privat
pai cam intr-o luna ma duc la revizie cu masina si o sa completez atunci formularele de buy back sa vad ce ar putea sa-mi ofere.
ideea era sa vad cam cat ar valora .. sa-mi fac o idee si sa pot compara pretul cu oferta de la di-bas.
sincer ... eu ma gandeam ca poate iau 8000 E pe ea ... daca o cedez dupa 2 ani ...
ideea era sa vad cam cat ar valora .. sa-mi fac o idee si sa pot compara pretul cu oferta de la di-bas.
sincer ... eu ma gandeam ca poate iau 8000 E pe ea ... daca o cedez dupa 2 ani ...
- alex_arhire
- 988 mesaje
- din 10 Sep 2006
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
alex_arhire
- Mesaje scrise: 988
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Cont inregistrat: 10 Sep 2006
- Mesaj Privat
Depinde f. mult de nr. de kilometrii. Uite la mine cum se calculeaza val. asigurata de Casco: in primul an, asigura val. totala a masinii (pretul la care a fost achizitionata), iar dupa aceea scade cu cca. 1000 euro in fiecare an. La mine, dupa 2 ani, val. asigurata e undeva la 10.000 euro. Asta nu inseamna ca o pot vinde la pretul asta, dar vreo 8500 - 9000 euro tot as putea lua pe ea.