goody
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2005
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Jul 2012
- Mesaj Privat
salutare , imi cer scuze daca nu am postat corect dar aici am considerat ca este locul potrivit .
Am achizitionat un opel astra h 1.7 cdtdi din 2005 , nu avea nici o problema , dar am apasat pe vreun buton de pe volanul masinii si acum am probleme cu volumul sunetului ... citeste cd-uri - prinde radiourile dar numai ca volum este incet , am apasat si pe comenzile de pe volan si pe rotita mare de pe panou de control , m-am uitat si in setari dar sincer stiu ca pare prostesc nu am reusit sa ii dau de cap .
Daca ma poate ajuta cineva , v-as fi recunoscator ! Multumesc !
Am achizitionat un opel astra h 1.7 cdtdi din 2005 , nu avea nici o problema , dar am apasat pe vreun buton de pe volanul masinii si acum am probleme cu volumul sunetului ... citeste cd-uri - prinde radiourile dar numai ca volum este incet , am apasat si pe comenzile de pe volan si pe rotita mare de pe panou de control , m-am uitat si in setari dar sincer stiu ca pare prostesc nu am reusit sa ii dau de cap .
Daca ma poate ajuta cineva , v-as fi recunoscator ! Multumesc !
- seftaka
- 1,184 mesaje
- din 30 Oct 2011
- Astra 2006 Z19DT
- Constanta
seftaka
- Mesaje scrise: 1,184
- Masina: Astra 2006 Z19DT
- Cont inregistrat: 30 Oct 2011
- Mesaj Privat
- CristiNistor
- **
- 263 mesaje
- din 29 Mai 2009
- Astra 2007 Z14XEP
- Bucuresti
CristiNistor
- Mesaje scrise: 263
- Masina: Astra 2007 Z14XEP
- Cont inregistrat: 29 Mai 2009
- Mesaj Privat
Daca nu ai manualul Radio-CD-ului le gasesti aici.
Se pare ca ai modificat optiunea "Volum la activare (On Volume)". La pagina 25 a manualului CD 30 MP3 ai informatii despre cum sa modifici aceasta valoare.
Bafta
Se pare ca ai modificat optiunea "Volum la activare (On Volume)". La pagina 25 a manualului CD 30 MP3 ai informatii despre cum sa modifici aceasta valoare.
Bafta
grason
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Antara 2008
- Cont inregistrat: 16 Aug 2012
- Mesaj Privat