am un opel corsa c 2004 si am acest tip de far si vroiam sa pun o banda de leduri intre far si bara de protectie un galben sa nu bata la ochi , sa fie la putere normala cat emite si un far de pozitie.
1 la mana , este legal ca am mai vazut alte tipuri de improvizatii diferite
2 la mana vrau sa pun in acel circuit cu cele de pozitie
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
1- daca e galbena, si pentru pozitii, e legala, din cate stiu eu
2- daca tie iti incape intre far si bara o banda de leduri, ar trebui maid egraba sa te gandesti sa iti pui bara la semne.
depinde ce intelegi prin legal
Pe de o parte respecti obligatiile legale legate de culoarea luminii, folosita pentru...
Pe de alta parte, te poti incadra la modificari neautorizate asupra instalatiei electrice a masinii, montare de lumini neomologate, etc.
In plus, parerea mea personala e ca benzile alea de leduri montate pe ici pe colo, prin diverse colturi ale masinii, suna a tiganie. Dar asta e parerea mea.
ca in videoul acesta dar sa fie cele de jos si fara acele jocuri penibile sa fie aprins ori pe pozitie ori separat din buton , dar asta e partea a doua , vreau sa stiu daca e legal sa faci asa ceva si cum spunea si inainte sa fie galbene
asa cum au si csenoane pe far cu oglinda, sau in proiectoare.
De principiu politaii prefera sa stea la panda cu radarul, e mai simplu pentru ei sa aplice 2 articole din lege ad literam, cu dureri de cap minime si "profit" maxim, decat sa aplice legea in intregul ei.
eu nu te inteleg, tu ne intrebi pe noi ce sa faci cu masina ta?
Ai intrebat daca e legal, ti s-a zis, in plus unii ti-au zis si ca lor le place sau nu. Dar in final e masina ta, daca vrei, o poti baga si in stalp, nu o sa te contrazica nimeni, atata timp cat nu le produci pagube/rani altora...
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.