- NATS
- OP
- 203 mesaje
- din 02 Mai 2006
- Vectra 2003 Y20DTH
- Bucuresti
NATS
- Mesaje scrise: 203
- Masina: Vectra 2003 Y20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Mai 2006
- Mesaj Privat
- l_stoian79
- 601 mesaje
- din 08 Mai 2006
- Astra 2006 Z14XEP
- Timisoara
l_stoian79
- Mesaje scrise: 601
- Masina: Astra 2006 Z14XEP
- Cont inregistrat: 08 Mai 2006
- Mesaj Privat
poti sa folosesti ciocanul dar inainte de a lovi pune ceva pe tapiterie... inveleste un placaj cu o carpa sau un burete mai subtire si tine-l pe plafon in zona in care vrei sa lovesti cu ciocanul. eventual incepi sa dai mai incet pana vezi cum se comporta plafonul.
cu ventuze nu as crede ca merge. iti trebuie o forta destul de mare sa tragi de ventuza (in ideea ca ventuza poate sa adere atat de tare la tabla). cel putin in fata blocului nu cred ca o sa poti sa faci ceva.
mergi la un service
si apropo... ia urca si tu pana la Et.10, eventual impreuna cu un par de baseball si un prieten boxer si vezi cu cine stai de vorba... eu cred ca daca as fi patit asa ceva le dadeam foc la casa daca nu se prezentau in urmatoarea ora cu banii ptr despagubire...
cu ventuze nu as crede ca merge. iti trebuie o forta destul de mare sa tragi de ventuza (in ideea ca ventuza poate sa adere atat de tare la tabla). cel putin in fata blocului nu cred ca o sa poti sa faci ceva.
mergi la un service
si apropo... ia urca si tu pana la Et.10, eventual impreuna cu un par de baseball si un prieten boxer si vezi cu cine stai de vorba... eu cred ca daca as fi patit asa ceva le dadeam foc la casa daca nu se prezentau in urmatoarea ora cu banii ptr despagubire...
- iulian1971
- 7,067 mesaje
- din 21 Dec 2006
- Astra 2008 Z19DTH
- Ilfov
iulian1971
- Mesaje scrise: 7,067
- Masina: Astra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 21 Dec 2006
- Mesaj Privat