Zbarci
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Astra 2001 Y17
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 10 Jun 2013
- Mesaj Privat
opel astra G 1.7dti ,Y17dt,fabricatie: iunie 2001,kilometraj 160.000
Salut tuturor in pimul rand. Problema este ca am avut ceva probleme cu alternatorul...am schimbat punte diode si releu...acum 5 luni,toate bune si frumoase pana acum 1 saptamana cand observ ca pica ulei sub masina,am ridicat capota si am observat ulei la furtunul care alimenteaza alternatorul cu ulei,problema consta in surubul acela de trebuie sa stranga acel(nu stiu cum sa ii zic) mot ce are gaura sa conduca uleiul ,am cautat surub si saiba de cupru dar problema nu vine de la surub ci de la filetul din nteriorul alternatorului (cred ca este din aluminiu acea parte).
Va rog un sfat ceva !
P.S:n-as vrea sa schimb alternatorul daca sunt si alte solutii(sa gasesc doar carcasa la alternator sau nush sa fac din nou filetul acela undeva Multumesc !
Salut tuturor in pimul rand. Problema este ca am avut ceva probleme cu alternatorul...am schimbat punte diode si releu...acum 5 luni,toate bune si frumoase pana acum 1 saptamana cand observ ca pica ulei sub masina,am ridicat capota si am observat ulei la furtunul care alimenteaza alternatorul cu ulei,problema consta in surubul acela de trebuie sa stranga acel(nu stiu cum sa ii zic) mot ce are gaura sa conduca uleiul ,am cautat surub si saiba de cupru dar problema nu vine de la surub ci de la filetul din nteriorul alternatorului (cred ca este din aluminiu acea parte).
Va rog un sfat ceva !
P.S:n-as vrea sa schimb alternatorul daca sunt si alte solutii(sa gasesc doar carcasa la alternator sau nush sa fac din nou filetul acela undeva Multumesc !
criss1000
- Mesaje scrise: 77
- Masina: Astra 2001
- Cont inregistrat: 31 Jan 2009
- Mesaj Privat
13nicu- Suspendat
- 1,487 mesaje
- din 17 Dec 2012
- Astra 2002 hatch y17dt
- Bihor
13nicu- Mesaje scrise: 1,487
- Masina: Astra 2002 hatch y17dt
- Cont inregistrat: 17 Dec 2012
- Mesaj Privat
....ulei la furtunul care alimenteaza alternatorul cu ulei
........ alternatorul nu functioneaza cu nici un ulei, mah ! Daca te uitai mai cu atentie ai fi vazut ca in ,,coada,, alternatorului e o alta piesa - pompa de vacum-
Si de aici discutia se poate rescrie ....
Vezi ce gasesti cu functia CAUTA a forumului legat de problema asta.
........ alternatorul nu functioneaza cu nici un ulei, mah ! Daca te uitai mai cu atentie ai fi vazut ca in ,,coada,, alternatorului e o alta piesa - pompa de vacum-
Si de aici discutia se poate rescrie ....
Vezi ce gasesti cu functia CAUTA a forumului legat de problema asta.
Zbarci
- Mesaj Privat
13nicu- Suspendat
- 1,487 mesaje
- din 17 Dec 2012
- Astra 2002 hatch y17dt
- Bihor
- Mesaj Privat
13nicu- Suspendat
- 1,487 mesaje
- din 17 Dec 2012
- Astra 2002 hatch y17dt
- Bihor
- Mesaj Privat
Zbarci a scris:@bh13ncu ..scuze ca nu prea le am ...cu astea ..nu toti ne-am nascut cunoscatori ...pompa de vacuum asa.Multumesc !
O intrebare mai am se poate scoate singura sau trebuie dat jos si alternatorul si pompa ?
O intrebare mai am se poate scoate singura sau trebuie dat jos si alternatorul si pompa ?
Personal n-am demontat ...si nici nu vreau !
Cauta pe forum ...sau cu putin noroc iti va raspunde cineva.
.....dar e chiar asa greu de dedus cum se poate demonta ? Hai ca n-o fi mare jmecherie ...... curaj , cheile la indemana , decupleaza bateria si vezi tu cum o sa vina.
Zbarci
- Mesaj Privat
- BV19MAX
- 2,559 mesaje
- din 01 Aug 2007
- Astra Y17DT
- Brasov
BV19MAX