mrjohnyy
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2007
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Mai 2013
- Mesaj Privat
Din nefericire am avut parte de un incident urat, mi-a fost furata sigla cu ornament cromat de la masina in cursul acestei nopti.
Ma gandesc la doua lucruri acum, fie sa o inlocuiesc, fie sa imi iau un grilaj din acela fara sigla.
Ce parere aveti si daca se merita aceasta investitie.
Multumesc anticipat!
Ionut
- cuculica
- 1,237 mesaje
- din 28 Dec 2009
- Astra K Sports Tourer 2019 1.4
- Bacau
cuculica
- Mesaje scrise: 1,237
- Masina: Astra K Sports Tourer 2019 1.4
- Cont inregistrat: 28 Dec 2009
- Mesaj Privat
sorindf2000- Suspendat
- 1,045 mesaje
- din 24 Feb 2011
- Brasov
sorindf2000- Mesaje scrise: 1,045
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Feb 2011
- Mesaj Privat
Din nefericire am avut parte de un incident urat, mi-a fost furata sigla cu ornament cromat de la masina in cursul acestei nopti.
...cum naiba au furat-o...? aia nu o poti da jos decat daca ridici capota? s-au te referi la semnul Opel din centrul grilei cromate...adica, doar pe ala l-au furat?
In fine...se gasesc ambele aftermarket, si grila cromata si semnul Opel, din ce stiu eu de cand am cumparat acum cativa ani la o masina de-a mea, nu vin impreuna...intreaba la magazinele de piese auto, iar ca aspect, arata ok, adica nu vezi diferente prea mari intre aftermarket si original ( cu toate ca exista) cu vreo 200 RON cred ca le iei ambele. Daca vrei sa cumperi grila fara semn...sunt frumoase dar...nu toate...personal imi place Irmscher insa si pretul este pe masura...vreo 300 E
mrjohnyy
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2007
- Cont inregistrat: 28 Mai 2013
- Mesaj Privat
Mersi mult!
angel247
- Mesaje scrise: 45
- Masina: Astra 2005
- Cont inregistrat: 03 Aug 2009