1.Dupa inlocuirea motorului,am incarcat instalatia cu freon(aprox 1 luna in urma) si nu au fost probleme de etanseitate si altele.Mi-a functionat bine,numai ca totusi cu 4 pers in masina,la 30 de grade afara,nu prea facea fata sa raceasca habitaclul,dar era bine in masina.
2.De vreo 7 zile,mi s-a stricat tid-ul si am incercat sa-l repar dar e dus,asa ca astept sa primesc altul,iar in timpul acesta nu am mufa care intra la tid cuplata cu nimic.Cand functiona,imi arata foarte bine tempereatura.
3.Am constatat ca in timpul acesta,imi cupleaza compresorul doar cand vrea si nu mai baga rece aproape deloc.Cand nu cupleaza compresorul,nu cupleaza nici eletroventilatoarele.
4.Masina are climatronic si am vazut ca pe displayul modulului de comanda al climatronicului,la oprire,imi afiseaza liniute pe display si m-am gandit ca este ceva in neregula.
5.Pus op-com am gasit mai multe erori,le-am sters si mi-a ramas doar una(00169 - Senzor temperatura externã - tensiune micã
Nu este prezent),apoi am luat la purificat forumul.Am verificat prima data mufele care intra in modulul climatronic,apoi am facut proba cu alt modul bun,am schimbat si senzorul cu altul bun.Tot aceeasi eroare imi ramane.Daca scot senzorul si ramane mufa libera,imi da eroarea 00171-tensiune prea mare.Am pus si rezistenta cu valoare fixa si nu se modifica nimic.
6.Sunt doua rubrici in op-com cu senzorul de temperatura exterioara.Pe prima imi arata cateodata 70 grade alteori -44,fara sa fac nimic,ar la rubrica de sub asta imi arata -20 si max 10 grade.Am facut si un printscreen

Tensiunea pe firele senzorului este de 4,7 volti.Senzorii masurati imi arata 4,7ko si 4,5ko.Deci sunt buni ambii.Nu ma deranjeaza ca nu imi arata temperatura exterioara,dar nu imi mai merge clima,si masina mea e neagra deci mor de cald in ea.Nu stiu cum as putea masura continuitatea firelor.
Oare toate astea sa se datoreze lipsei tid-ului?Astept pareri si sper sa gasesc o rezolvare impreuna cu voi.Va multumesc de ajutor!Drumuri bune si cat mai multi km.Cu stima Geo89