- razvan0311
- OP
- 13 mesaje
- din 31 Mar 2014
- Astra 2005 Z17DTH
- Bucuresti
razvan0311
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 31 Mar 2014
- Mesaj Privat
Salut, o sa incerc sa descriu problema mea mai jos, iar la final voi atasa si codurile de eroare citite acum 5 minute.
Astazi am vrut sa plec cu masina, toate bune si frumoase pana la colt cand s-a aprins martorul masina cu cheie in bord si efectiv a inceput sa mearga cu 10km/h, pedala de acceleratie fiind ca si inexistenta.Ce ar putea fi? In iarna am avut o problema cu vitezometrul, pe loc ( fara sa turez masina ) crestea pana pe la 6-70km/h fluctua un pic, cadea si apoi o lua de la capat. Am citit ca ar fi de la frig + lichidul de parbriz care a patruns unde nu trebuie... Vazand ca a doua zi totul este in regula am crezut ca asta a fost si totul este ok, acum ma gandesc ca poate avea legatura; mentionez ca nu s-a mai intamplat asta de atunci. Multumesc!
Coduri eroare:
P1120 - Accelerator Pedal Position Sensor 1 and 2 Signal Incorrect Ratio (52) - Not present
P1122 - Accelerator Pedal Position Sensor 1 and 2 Signal Incorrect Ratio (52) - Not present
P0500 - Vehicle Speed Signal Range/Performance (74) - Not present
C0035 - Front Left Wheel Speed Sensor Malfunction (0A) - Not present
C0035 - Front Left Wheel Speed Sensor Malfunction (00) - Not present
C0035 - Front Left Wheel Speed Sensor Range/Performance (0F) - Not present
C0242 - Engine Torque Request Signal Range/Performance (71) - Not present
C0237 - Accelerator Pedal Position Sensor Incorrect Signal (71) - Not present
U2105 - CAN-Bus no Communication with ECM (Engine Control Module) (00) - Not present
U2140 - Invalid Data from UEC (Underhood Electrical Centre) (71) - Present
Mentionez ca toate sunt coduri aparute de curand ( la ultima verificare totul a fost curat ).
Astazi am vrut sa plec cu masina, toate bune si frumoase pana la colt cand s-a aprins martorul masina cu cheie in bord si efectiv a inceput sa mearga cu 10km/h, pedala de acceleratie fiind ca si inexistenta.Ce ar putea fi? In iarna am avut o problema cu vitezometrul, pe loc ( fara sa turez masina ) crestea pana pe la 6-70km/h fluctua un pic, cadea si apoi o lua de la capat. Am citit ca ar fi de la frig + lichidul de parbriz care a patruns unde nu trebuie... Vazand ca a doua zi totul este in regula am crezut ca asta a fost si totul este ok, acum ma gandesc ca poate avea legatura; mentionez ca nu s-a mai intamplat asta de atunci. Multumesc!
Coduri eroare:
P1120 - Accelerator Pedal Position Sensor 1 and 2 Signal Incorrect Ratio (52) - Not present
P1122 - Accelerator Pedal Position Sensor 1 and 2 Signal Incorrect Ratio (52) - Not present
P0500 - Vehicle Speed Signal Range/Performance (74) - Not present
C0035 - Front Left Wheel Speed Sensor Malfunction (0A) - Not present
C0035 - Front Left Wheel Speed Sensor Malfunction (00) - Not present
C0035 - Front Left Wheel Speed Sensor Range/Performance (0F) - Not present
C0242 - Engine Torque Request Signal Range/Performance (71) - Not present
C0237 - Accelerator Pedal Position Sensor Incorrect Signal (71) - Not present
U2105 - CAN-Bus no Communication with ECM (Engine Control Module) (00) - Not present
U2140 - Invalid Data from UEC (Underhood Electrical Centre) (71) - Present
Mentionez ca toate sunt coduri aparute de curand ( la ultima verificare totul a fost curat ).
- insignia
- 693 mesaje
- din 26 Nov 2009
- Signum 2005 Z19dt
- Prahova
insignia
- Mesaje scrise: 693
- Masina: Signum 2005 Z19dt
- Cont inregistrat: 26 Nov 2009
- Mesaj Privat
mishu33
- Mesaje scrise: 11
- Masina: Astra 2005
- Cont inregistrat: 13 Mai 2014
- Mesaj Privat
aceeasi problema am avut-o si eu masina cu cheita + martor esp si primele 3 coduri+ asta daca imi amintesc bine C0242 - Engine Torque Request Signal Range/Performance (71) - Not present , problema a fost la pedala de acceleratie am luat una de la dezmembrari a costat undeva la 150 - 200 ron si problema sa rezolvat.
adi76
- Mesaje scrise: 59
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 16 Feb 2008
- Mesaj Privat