SbVampire
- Mesaje scrise: 88
- Masina: Astra 2012 A20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Dec 2010
- Mesaj Privat
Din cauza ca mi se dezlipise tapiteria de pe usi m-am decis sa dau tapiteria jos sa ajung la plastic si sa il vopsesc . Problema este ca pe platic este lipit un fel de "puf" din material textil cu ceva adeziv . Stie cineva cu ce as putea sa curat sa puful ala ? Ceva sa topesca adezivul dar nu si plasticul. ( am incercat cu benzina , diluant dar m-am oprit ca imi ardea plasticul . am frecat pana mi-au iesit ochi dar nimic. Ce a dat cat de cat rezultata a fost sa dau cu vopsea spray in speranta ca va ataca materialul ... merge cat ce cat dar cred ca e ceva mai bun ... ) O sa pun cateva poze sa vedeti cam despre ce este vorba.
- mikyboy
- 5,734 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,734
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
SbVampire
- Mesaj Privat
SbVampire
- Mesaj Privat
SbVampire
- Mesaj Privat
Cam asta este rezultatu ....... Culoare este un argintiu cu rasina in el. Daca e cineva destul de incapatanat sa se apuce sa face chestia asta am urmatoarele sfaturi ... "Puful" se curata in felul urmator cumperi ce-a mai ieftina vopsea la spray , dai pe "puf" din abunndenta il lasi sa se usuce foarte bine ( preferabil tinut la soare) dupa cu sminger de granulatie maricica asa cureti pana nu se mai ai nimic ... repeti cu vopsea si tot asa pana ramane puful foarte fin , apoi dai cu spray premier il lasi sa se usuce il iei la simger de granulatie mai mic asta iar de cateva ori pana cand devien o suprafata luciuoasa . Inainte de a da cu vopsea cand ai ajuns la ce doresti practic ... dai cu simger de 800 pe udne se simte la mana abraziv .
gioconnors- Suspendat
- 17 mesaje
- din 28 Mai 2013
- Corsa 2001 z14xe
- Iasi
gioconnors- Mesaje scrise: 17
- Masina: Corsa 2001 z14xe
- Cont inregistrat: 28 Mai 2013
- Mesaj Privat