De curand am achizitionat o Agiluta din 2001 de 1L, am schimbat pe la ea brate bucsi etc., dar ce ma nelinisteste este motorul care nu prea functioneaza corect. Am demontat sondele lambda 1 si 2 si am constatat ca prima(cea de pe galerie) era destul de curata si fara fum sau funingine, insa a doua era aproape de 100% infundata cu funingine, (am sa pun si pozele) dupa aceasta operatiune a urmat galeria de admisie, inauntru mizerie mare si anume ulei cu probabil praf = namol 😳 . conducta care vine de la recirculare gaze 85-90% astupata cu mizerie(funingine), clapeta acceleratie incarcata in partea de jos cu acelasi tip de mizerie. Mai adaug faptul ca filtrul de ulei era mulat(supt) pe acel "suport" de metal iar in baia de ulei am curatat sorbul si am si gasit ceva ce nu stiu de unde ar veni si sper sa ma ajutati sa-l identific(sper sa nu fie ceva grav)! Sa fi fost acestea cauzele ca motorul sa nu mearga cum trebuie? De unde poate veni aceasta mizerie depusa peste tot? A, sa nu uit, fumul care iese pe teava de esapament miroase a benzina si la turatii mai mari in gol scoate fum si in mers cand motorul este mai rece, ulei am observat ca nu consuma, cel putin nu vizibil(tinand cont ca pierde foarte putin si pe la sonda)! Cred ca si distributia tre sa o schimb ca se aude acel tacanit de diesel si nici intinzatorul se para ca nu mai mere! Astept sfaturi cu ce ar trebui facut la acest motor(in afara de a-l schimba 😉 )!