Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra G
  • bvirgil1979

• Mesaje scrise: 75
  • Masina: Astra 2004 Z17dtl
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 16 Jul 2007

• Mesaj Privat
Cum as putea da jos bratul stergatorului de la luneta (Astra G caravan), pare a fi intepenit si nu doresc afectez luneta prin tragerea multipla.
Am inteles ca o varianta ar fi sa il tai intr-o parte(este deja rupt, asa ca nu ii mai pot face nimic) si sa il scot.
Cea de-a doua intrebare este cum il voi monta,tot din auzite am inteles ca are un cant si acolo ar putea fi o problema.
  • Dario

• Mesaje scrise: 85
  • Masina: Astra 2011 Z17 DTR
  • Cont inregistrat: 18 Aug 2011

• Mesaj Privat
Am intampinat o asemenea problema,solutia este sa-l tai cu atentie cu un polidisc,fara sa atingi tija ce face legatura cu motorasul.Nu vei avea probleme de montaj.
  • mikyboy

• Mesaje scrise: 5,734
  • Masina: Insignia 2014 A20TDH
  • Cont inregistrat: 08 Dec 2006

• Mesaj Privat
exista presa pentru scos bratele de stergatoare. Cauta una de la Yato, eu din asta am si este buna si a fost OK pretul...
  • moroshanu

• Mesaje scrise: 249
  • Masina: Astra 2004 z17dtl
  • Cont inregistrat: 16 Apr 2012

• Mesaj Privat
Pulverizeazã spray degripant apoi dupã 5-10 minute mai încearcã sã tragi, o presã cu ghiare ar idealã.
  • cmarius53

• Mesaje scrise: 454
  • Masina: Astra 2000 y20dth
  • Cont inregistrat: 28 Nov 2008

• Mesaj Privat
salut.daca n au ai facut rost de presa,pui mana pe un flex cu disc cat mai subtiresi -l tai cat mai aproape de ax.partea care intra pe ax este din aluminiu ce corodeaza si se intepeneste pe ax.la aceasta ii faci cateva crestaturi cu flexul si cu o surubelnita lata o scoti de pe ax.la montaj cureti canelurile la ax cu o perie,dai cu vaselina ceva si ii il actionezi sa faca o cursa complete. iti iei ca reper vreo 2 cm de la chederul de jos,strangi piulita si faci o proba.daca ai reusit din prima bravo,daca nu reglajele de rigoare.spor.drumuri bune.
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra G

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR