Parerea mea,urmarind si raspunsurile lui @sorindf2000, deja ti-ai luat teapa 10%,din moment ce "ai pus botul"....Ramane sa te mai intalnesti cu omul,sa-ti iei si restul de 90%.Nu cred ca ai mult de pierdut,doar vre-o 1300 euro.Dar pana la urma,ce ai fi putut lua de banii astia?Un Matiz de 10 ani? 😂 Bine,cu Matizul ai avea barem sanse sa te bucuri de el...
Povestea e cusuta cu ata alba.Stai in banca ta si vei ramane cu lovelele neatinse/Posibil sa te duci,intradevar,si sa defileze ala cu masina pe care ai vazut-o in poze,dar in nici un caz nu are cum sa fie aceeasi din actele cu 2001,sa aibe doar seriile identice cu cele din acte(totusi,modelul...) ,ca apoi,dupa ce semnezi actele si dai banul,sa te trezesti in fata blocului intradevar cu una de serie 2001,care sa mai si corespunda cu ce ai cumparat in acte 😂
Bineanteles,scenariul este de domeniul cinematografiei,asa cum si tranzactia la care visezi ,nu poate fi decat de domeniul magiei.La banii astia,cumperi numai portierele echipate...,cu bonus roata de rezerva. 😂
am-draci a scris:a...sa te uiti sub capota sa aiba si motor
...si daca o zgarii,sa fie tabla sub vopsea,nu carton...
Ultima modificare făcută de micky001 la Sam 26 Jan, 2013 11:41 pm