Sam 02 Feb, 2013 5:01 pm
Asta ti-am zis...partea aia, neagra sau maro inchis la culoare, care a ramas blocata in vasul de expansiune, este pur si simplu un dop, sta acolo fix ca un dop de pluta intr-o sticla de vin...😊, deci nu este infiletat. Pe margine, are o garniture de cauciuc, ca un fel de oring, care ori s-a lipit de vasul de expansiune ori s-a umflat si din motivele astea, tu ai ramas in mana cu capacul ala galben/portocaliu iar inauntru ti-a ramas partea negra/maro.Eu am patit acelas lucru de cateva ori..cu surubelnita , in modul in care ti-am zis si tie, usor cand dintr-o parte cand din cealalta...am rezolvat problema de fiecare data...apoi am bagat inapoi partea aia neagra in capacul portocaliu...si asta este...nu am cumparat altul iar capacul etanseaza foarte bine...La tine nu stiu care este situatia...daca zici ca ai cam deteriorat ce era pe acolo...poate mai indicat ar fii sa lasi asa cum este acum cu alal blocat acolo, apoi cauti la dezmembrari vas +capac de tipul tau de masina si inlocuiesti totul si dupa aia experimentezi sa vezi cum iese partea aia blocata...