Viforel, oare cei de la AlfaRomeo sa fie la fel de neinspirati ? oare cum tasteaza ei si ce vizibilitate au.
Nu vorbesc in numele lui dar, cred ca trecerea de la un display normal la unul rabatabil, il va costa substantial in plus.
scurtuionut a scris:Dupa ce am desfacut bordul si am studiat problema, varianta 1 pare mai ok. pentru celelalte e complicat.
voiam sa fac un mulaj si sa modific consola in asa fel incat sa obtin 2 din, dar problema e ca la zafira, in spatele panoului de clima, sunt niste chestii metalice, asa ca am renuntat. Varianta 1 e cea mai ok. poate se poate adapta ceva de la audi?
Si mie mi se pare mai eleganta varianta 1, cu materialele care le ai deja, special am photoshopat pozele, ca sa fie o schema ceva.
Parerea mea este ca la zafira problema vizibilitatii nu ar trebui sa existe, cu toate ca ar putea fi deranjant monitorul acolo, dar si un GPS pe parbriz, sau un laptop pe bord, la fel de deranjant este, sa nu mai zic de tot felul de atarnache pe oglinda.
Idea nu e noua, multe masini au asa din fabricatie, monitorul iese de undeva de jos.
Trebuie sa confectionezi o tãviþã-suport, din plastic care sa o incastrezi in materialul bordului, iar ecranul sa iti intre si sa acopere butoanele.
Eu nu as face asa ceva, mai bine as face cumva sa montez un monitor rabatabil de 1 DIN.