Gaby21990
- Mesaje scrise: 30
- Masina: Corsa 2001 Z12XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Jul 2012
- Mesaj Privat
Vitezele 1, 2, 3, 4 si masarier intra dar putin mai greu, maneta nu sta perfect dreapta sta putin inclinata spre partea dreapta.
Problema este ca nu caraie nu face nimic dau maneta pe treapta a 5a iau piciorul de pe ambreaj si nu face nimic, am incercat mai cu japca iar nimic.
Cineva a spus ca este posibil sa nu fie trimoneria centrata, altcineva a spus ca "nu am pinionul de a 5a"(iam raspuns ca nu are cum).
Ce probleme credeti ca mai pot fii.
Va multumesc si sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra. O seara buna (daca nu am postat unde trebuie rog sa mutati topicul la sectiune corespunzatore, multumesc si scuzati)
- iulian1971
- 7,047 mesaje
- din 21 Dec 2006
- Ilfov
iulian1971
- Mesaje scrise: 7,047
- Masina:
- Cont inregistrat: 21 Dec 2006
- Mesaj Privat
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,465 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaje scrise: 16,465
- Masina: Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Cont inregistrat: 26 Jun 2006
- Mesaj Privat
Gaby21990
- Mesaje scrise: 30
- Masina: Corsa 2001 Z12XE
- Cont inregistrat: 15 Jul 2012
- Mesaj Privat
multumesc dancuciureanu am cautat prin topicul de trimonerie si nu gasisem nimic cu chestia asta ca nu intra in viteza a 5a si nu caraie nu face nimic, este ca si cum nu ar fii viteza acolo
emperor5k
- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Cont inregistrat: 17 Aug 2012
- Mesaj Privat
Nu intra in viteza a5a. Nici cu motor mornit nici oprit.Cand e pe liber si trag dreapta opune rezistenta si nu se clinteste.
Ca si cum ar avea decat 4 viteze si as incerca sa trag unde nu-i nimic. Toate celelalte merg fara probleme.
Daca fortez tot nu trece.
Masina a mers bine, am lasat-o parcata apoi la plecare cand sa dau a5a numai intra. Nu s-a auzit nimic suspicios. Facusem deja 500km. Am mers cu a4a....vreo 500km pana acasa.fara probleme. Se merita sa fac reparatia si care ar fi cauzele posibile? Masina in cauza e Vectra B 1.6 97. A costat 500e+ambreiaj nou inca 500. Aici manopera e destul de scumpa.Daca apas acceleratia mai tare se ingatuie, daca e progresiv se duce chiar si la 160-170.
Cateodata cand plec de pe loc se zdruncina f tare sub capota, de parca ar vrea motorul sa fuga deacolo 😊
Asta-i tot. Multumesc celor care s-au deranjat sa citeasca postul (poate sa mai si scrie 2-3 randuri folositoare)