Joi 28 Mar, 2013 1:43 pm
mie unul mi-ar placea varianta E, dar cu masina stilizata si cu cauciucuri de offroad . parca tu, Andrei ai ceva de genul asta pe club 4X4 nu? Oricum fiind un festival oarecum pe offroad , cred ca ar trebui sa apara si o frontera pe offroad... e cel mai sugestiv. In rest sigla opel mi se pare iarasi reprezentativa pt ca aici "ne-am cunoscut" si aici "prestam" . Apoi data si Frontera Fest 2013.
P.S. Nu am renuntat la biberon in ultimii 12-13 ani in care am fost la baierame,concerte, baruri,festivaluri moto in tara si strainatate, munte, mare, delta, onomastici etc etc- am fost cu el si la o nunta cu el, nu o sa renunt in nici un caz la el la frontera fest indiferent ce regulamente" mai catolice ca papa" faceti voi. Nu beau la volan, nu beau cand sunt in offroad dar seara...sa fim seriosi. Cu televiziunile/radiourile e foarte greu , va spun din experienta. Noi, cu clubul de motociclisti din care fac parte de-a lungul celor 12 ani de cand ne-am infiintat am facut actiuni caritabile la modul ca ducem cateva dube de mancare/jucarii/haine copiilor de la case de copii o data sau de doua ori pe an si nu a venit nimeni niciodata. a fost o excpetie anul trecut dar artunci am intervenit prin cineva pe care il stiam. dar omul e din Ploiesti nu cred ca poate duce echipa de filmare acolo ...