saptamana trecuta , la o groapa de pe centura vest ploiesti , unui jaf de camion cu nr de GR plin cu fiare vechi i-a sarit un fier drept pe plafonul meu ( zgariat + infundat =se repara la flacara 😠 ) el vreo 60 , eu vreo 90, deci mi-am luat un fier cu 150 km /h. noroc ca nu mi-a venit in parbriz...
deci.... poti sa mergi cu 230 sau cu 170 in a III a , necazul nu il cauti tu ci el te gaseste chiar si la viteza legala...
o sa stau vreo 3-4 zile fara masina sapt viitoare dar de acum incolo cu ochii cat cepele si la masinile cu fier vechi din sens opus..
PS la intrebarea pe care i-am pus-o politistului legat de faptul ca daca politia ii opreste pe camionagi sa-i verifice daca au marfa asigurata in camion ( la firma s-a patit o amenda in Germania ca soferul nostru a uitat sa lege cu chingi paletii) (a vrut initial sa-mi dea amenda ca n-am pastrat distanta pana la limita evitarii oricarui pericol !!! Prostule !!! Veneam din sens opus!!! ) in legea din ro nu e prevazut asa ceva... Poate intram si noi mai repede in UE si importam politie germana