miki01
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2008
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Nov 2014
- Mesaj Privat
- bibu16v
- 6,845 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,845
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
Bun venit la CO!
Cred că faci o confuzie: nu ți s-a blocat volanul, ci nu ți-a mai funcționat servodirecția. Atfel acum nu mai erai în poziția să postezi...
În altă ordine de idei, cea mai eficientă treabă, de început, ar fi o diagnosticare...măcar un Op-Com.
NB
Nu știu cum e la alte mărci, dar bănuiesc că există similitudini: când faci cunoscut că ai o ”Astra 2008”, nu spui mare lucru sau, de fapt, arunci o ceață: poate fi Astra G sau H, strict după anul fabricației. Eu deduc că e H, după ”motorizarea” ”cdti”, dar poate mă înșel...contează mult să oferi date cât mai precise și mai multe, ca să nu pierdem vremea și să poți fi ajutat.
Cred că faci o confuzie: nu ți s-a blocat volanul, ci nu ți-a mai funcționat servodirecția. Atfel acum nu mai erai în poziția să postezi...
În altă ordine de idei, cea mai eficientă treabă, de început, ar fi o diagnosticare...măcar un Op-Com.
NB
Nu știu cum e la alte mărci, dar bănuiesc că există similitudini: când faci cunoscut că ai o ”Astra 2008”, nu spui mare lucru sau, de fapt, arunci o ceață: poate fi Astra G sau H, strict după anul fabricației. Eu deduc că e H, după ”motorizarea” ”cdti”, dar poate mă înșel...contează mult să oferi date cât mai precise și mai multe, ca să nu pierdem vremea și să poți fi ajutat.
- corsablue
- 2,790 mesaje
- din 18 Feb 2008
- Corsa 2005 Z13DT
- Brasov
corsablue
- Mesaje scrise: 2,790
- Masina: Corsa 2005 Z13DT
- Cont inregistrat: 18 Feb 2008
- Mesaj Privat
miki01 a scris:Bună ziua știe cineva de ce in mers s-a aprins abs in bord si s-a blocat volanul ? Am mai avut o data problema asta dar in curba, acum mers drept.
MODEL: Astra 2008
MOTOR: 1,7 cdti
MODEL: Astra 2008
MOTOR: 1,7 cdti
Pe lângă ce a punctat @bibu am o întrebare ce vrei cu vasul de ulei servodirecție?
Verifică temeinic încărcarea și rola alternatorului.
- ahappyuser
- 6,745 mesaje
- din 05 Apr 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Sibiu
ahappyuser
- Mesaje scrise: 6,745
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 05 Apr 2010
- Mesaj Privat