Un set de 4 anvelope SH,de iarna,bune,ajungea la 8-10 mil.. 😢 Ce-i de facut,mi-am zis.Eu.In sinea mea.Am intrebat pe la diverse vulcanizari de aparat de rescris cauciucuri..Nimic.Unii nu aveau,unii nici macar nu auzisera,iar unora trebuia sa le explic de la 0 ce vreau de fapt.
Am incercat sa fac eu un aparat de acel gen,care este ca un fel de pistol de lipit urias,iar in loc de ansa are o tabla ascutita(care se schimba de la model la model,pe dimensiune).Acea tabla se incinge aproape de rosu,si intra in cauciuc precum laleaua in branza de vaci.Scoate si un pic de fum.
Nu am reusit,si am cautat alta cale. 😈 Am pus mana pe maretul FLEX!
Si intr-o frenezie care m-a tinut 2 zile,am tot taiat cu flexul din cauciucuri,de se umpluse strada de fum si miros de cauciuc ars.Iar eu pe fata si pe haine eram plic de cauciuc ars,care CULMEA,nu se lipea,ci se dadea jos cu mana,fara cea mai mica urma.Asta la rece,ca daca dadeau bobitele de cauciuc de caldura,s-a terminat,se intindeau si nu se mai luau decat cu diluant.
Buuun..Sunteti curiosi ce a iesit..?

Astea sun poze cu ele "crude",maine pun poze cu ele merse un pic,mai ales ca pe spate am facut model diferit...
Ultima modificare făcută de SUPERDRAGOS la Mar 07 Feb, 2012 10:52 pm, modificat de 3 ori în total