Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  • boangher1994

• Mesaje scrise: 2
  • Masina: Astra 1994
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 09 Oct 2012

• Mesaj Privat
Salut la toti , ma numesc Alex si am 18 ani de curand am cumparat un opel astra f din 1994 motor de 1.4 benzina + gpl , problema mea este urmatoarea :

- am mers cu gpl , am avut plin adica toate 3 becurile aprinse , iar in timp ce mergeam am vazut ca ba scadea un punct la gpl ba apareau 2 pana cand au disparut toate , am fost sa ii fac plinu , am bagat gpl de vreo 30 Lei parca dar nu sa mai aprins nici un bec si nici comutatorul de la gpl nu a mai functionat (toate becurile stinse) . Hm am apasat ba pe benzina ba pe gpl la comutator si nimik , am turat motoru poate o trece automat si nimik , nu mai merge deloc comutatoru .., care ar putea fi problema? o fi doar de la comutator sau de la .... nu stiu !
Un sfat ceva ce ar putea avea ? ( mentionez ca nu ma pricep la mecanica , am obtinut permisu acum 2 saptamani si masina tot cam asa )
Va multumesc , o zi buna !
(imi cer scuze de exprimare sau daca am mai gresit )

P.S
Comutatorul este modelul " TAMONA PG-3"
acesta http://www.tamona.lt/pdf/en/PG-3-en.pdf
  • mar77

• Mesaje scrise: 176
  • Masina: Vectra 1998 x18xe
  • Cont inregistrat: 30 Mai 2010

• Mesaj Privat
Daca e mort comutatorul, si asta cred ca e, nu iti merge decat pe benzina. Verifica mufa din spatele lui si siguranta de la gpl, e pusa in compartimentul motor. Comutatorul costa cam 50 lei, reparatia nu se marita si nici nu o face nimeni.
  • gaby_ph

• Mesaje scrise: 58
  • Masina: Calibra 1993 c20ne
  • Cont inregistrat: 05 Aug 2012

• Mesaj Privat
sal , incearca sa scoti si mufa care duce de la indicator la rezervor, o gasesti la butelie in spate sub carcasa aia de plastic , la mine arata mereu ca am rezervoru gol , si la mine era plin , sufla pe acolo poate ai noroc si s-a depus doar praf, bafta
  • boangher1994

• Mesaje scrise: 2
  • Masina: Astra 1994
  • Cont inregistrat: 09 Oct 2012

• Mesaj Privat
oki , multumesc mult de raspunsuri , am observat ca la comutator cate o data clipeste un beculetz verde , dar foarte slab , asta nu tot timpul ... eu butelia o am in locul rotii de rezerva , am sa ma uit sa fac ce mi-ati zis voi , doar doar o merge 😃 mersi mult de sfaturi
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR