Adrian88
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Corsa 2001 X17DTL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Sep 2012
- Mesaj Privat
Am facut cont pe clubopel in scopul ca ma puteti ajuta cu mai multe sfaturi legat de o masina , Dispun de o suma de banii mica cei drept "1800E" vreau sa achizitionez un opel corsa din 2001 benzina,motor 1.0, culoare albastra in 3 usi.
Vreau sa imi spuneti daca se merita sa achizitionez o astfel de masina detalii legat de : consum/intretinere si daca e rentabil.
Vreau sa imi spuneti daca se merita sa achizitionez o astfel de masina detalii legat de : consum/intretinere si daca e rentabil.
- deleted-69856
- **
- 165 mesaje
- din 17 Dec 2011
deleted-69856
- Mesaje scrise: 165
- Cont inregistrat: 17 Dec 2011
- Mesaj Privat
Da, se merita. Eu mi-am luat un b de 1,0 cmc, din 1999 in 4-5 usi, ptr. maveta; in oras este destul de rapida si gasesti loc de parcare f. repede. Sunt foarte multumit: consum 4.5% - 5% (conteaza si marimea talpii) distributia este pe lant, piesele sunt destul de ieftine si le gasesti peste tot.
Acum, depinde ce vrei sa faci cu ea.
Acum, depinde ce vrei sa faci cu ea.
Adrian88
- Mesaj Privat
Vreau o masina cat de cat okay sa nu imi cada la 2 saptamani cate o piesa ca la o dacie si consumul sa nu fie chiar de 9-12 % sunt satul de astea , am auzit numai lucruri proaste despre masinuta asta , ba ca nu are cuplu , ba ca se strica cate ceva des la ea...
Dar ma incapatanez sa cred asta si vreau sa imi spuneti si voi parerea voastra in calitate de posesori.
Dar ma incapatanez sa cred asta si vreau sa imi spuneti si voi parerea voastra in calitate de posesori.
alexhaiducu- Suspendat
- 780 mesaje
- din 15 Dec 2009
- Astra 2008 Z17DTJ
- Bucuresti
alexhaiducu- Mesaje scrise: 780
- Masina: Astra 2008 Z17DTJ
- Cont inregistrat: 15 Dec 2009
- Mesaj Privat
opel corsa e o masina buna ! daca vechiul propietar a avut grija de ea ,ar trebui sa fie si la tine ok! consuma foarte putin in oras,circa 6litri/100km iar afara undeva la 5 litri! piesele sant ieftine si se gasesc peste tot! taxe mici la stat si la asigurare! e o masina super economica! numai sa fii atent cand o probezi sa nu aibe chestii ascunse! dute cu cineva care are habar de cum trebuie sa mearga ce e pe ea! in rest ,bafta si sa fii sanatos!
Adrian88
- Mesaj Privat
- Thor_
- **
- 118 mesaje
- din 01 Jan 2011
- Corsa 2001
- Prahova
Thor_
- Mesaje scrise: 118
- Masina: Corsa 2001
- Cont inregistrat: 01 Jan 2011
- Mesaj Privat
@Alexhaiducu In nici-un caz acest motor de un litru nu poate fi considerat economic. Este un motor mult prea mic pt Corsa, drept urmare nu stiu de unde ai scos 6 % consum urban la ea si 5 % extraurban, ca a mea consuma intre 8 si 9 % urban , iar in afara sub 6 % nu am vazut-o niciodata sa manance. Referitor la intretinere si preturi , preturile nu mi se par chiar mici pt ceea ce ofera masina, si am schimbat destule piese la ea incat sa-mi formez o parere, cert este ca in veci nu voi mai achizitiona vreun motor in 3 cilindrii. Compenseaza in schimb la capitolul taxe, impozite, manevrabilitate si stabilitate .