Incet incet incep sa se aseze lucrurile. As fi putut sa conectez minusul, plusul si semnal de la iluminat direct in mufa lampii dar ar fi aratat foarte urat. Drept pentru care am folosit lungimea firelor care le-am aranjat si pe masura ce ajungeam la capat, il conectam la firele existente pe masina, in manunchi. Ca pe original. Am legat plus, am legat minus, am legat semnal iluminat, am pus contact si ..... nimic. Absolut nimic. Nici ledul nu se aprinde, nici nu se intuneca, absolut nimic, mort. Am zis ca nu sunt firele legate cum trebuie, desfa iar toate capacele, verifica, totul in regula. Masor cu aparatul, tensiuni in regula. Drept pentru care oglinda e acum bucati si cercetam ... Cu ocazia asta o sa inlocuiesc si ledul galben cu unul rosu.

LE: in casa la o
baterie de bormasina merge bine mersi conectat numai la plus si minus; asta e un lucru bun. Ramane sa fac rost saptamana viitoare de un led rosu, sa-l instalez in oglinda si sa mai incercam o data pe masina. In afara de conexiunile de la oglinda, la altceva n-am umblat.