drakhar
- Mesaje scrise: 26
- Masina: Corsa 2002 Z10XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Dec 2010
- Mesaj Privat
Intrebarea mea este urmatoarea: a mai avut cineva problema asta? Daca da, cum a rezolvat-o si unde? Precizez ca sunt din Bucuresti si o sugestie referitoare la un service unde sa gasesc un mecanic priceput, si care sa nu fie jepcar, ar fi binevenita.
Am uitat sa precizez: este prima masina pe care o am. Si asta se intampla din decembrie 2010. Masina este luata SH de la unu' de aduce din Germania. Si cum am fost idiot si am luat-o la risc, s-a dovedit a fi o mare teapa. Asta inseamna ca-s varza in ceea ce priveste masinile. M-am apucat sa citesc dar merge destul de greu din cauza ca sunt multe informatii pe care nu prea stiu in ce ordine sa le folosesc. Deci, daca imi raspundeti, scrieti-mi, va rog ca unuia de clasa I😊.
Mersi anticipat.
- gaby_isro
- **
- 427 mesaje
- din 29 Jun 2009
- Corsa 2000 X10XE
- Alta tara
gaby_isro
- Mesaje scrise: 427
- Masina: Corsa 2000 X10XE
- Cont inregistrat: 29 Jun 2009
- Mesaj Privat
Poate sa fie doar rulmentul de presiune, dar daca se umbla acolo merita schimbat tot ca e scumpisoara manopera.
Acum asigura-te ca e sigur de la ambreiaj huruitul ca sa nu bagi bani aiurea...
drakhar
- Mesaje scrise: 26
- Masina: Corsa 2002 Z10XE
- Cont inregistrat: 11 Dec 2010
- Mesaj Privat
Poate sa fie doar rulmentul de presiune, dar daca se umbla acolo merita schimbat tot ca e scumpisoara manopera.
Acum asigura-te ca e sigur de la ambreiaj huruitul ca sa nu bagi bani aiurea...
Salut! Mersi de raspuns. Sunt sigur ca e de la ambreiaj. Din ce m-am mai documentat, tot la concluzia cu rulmentul de presiune am ajuns. O sa merg si la alt mecanic, doar pentru o alta parere. Sper sa nu cedeze prea curand.
- daniel_mmc
- **
- 72 mesaje
- din 17 Aug 2009
- Astra 2001 Z16XE
- Prahova
daniel_mmc
- Mesaje scrise: 72
- Masina: Astra 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 17 Aug 2009
- Mesaj Privat
- sorin666
- 3,885 mesaje
- din 12 Mai 2004
- outside Manell's Land
sorin666
- Mesaje scrise: 3,885
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Mai 2004
- Mesaj Privat
Verdeatza
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Corsa 2004 z13dt
- Cont inregistrat: 30 Sep 2011
- Mesaj Privat
cobraro22
- Cont inregistrat: 06 Jun 2010
- Mesaj Privat
Verdeatza
- Mesaj Privat
- Audioslave
- *
- 21 mesaje
- din 19 Oct 2011
- Corsa 2004 Z13DT
- Bucuresti
Audioslave
- Mesaje scrise: 21
- Masina: Corsa 2004 Z13DT
- Cont inregistrat: 19 Oct 2011
- Mesaj Privat
Oricum, ia in calcul treaba urmatoare inainte sa cumperi volanta de pe site-uri si/sau sa le montezi la "niste baieti": daca cumperi piesele si le montezi de la un service autorizat, ai garantie 2 ani pe toata lucrarea. Cu alte cuvinte, daca vreo piesa este defecta, vorbesc baietii de la service cu furnizorul si / sau se rezolva pe garantie.
Daca te duci tu cu ele in portbagaj, ai garantie 3 luni si te certi tu cu site-ul in caz de probleme (care in cele mai multe cazuri te trimite la importator). Daca le montezi la "baieti" care nu-s autorizati RAR o sa razi la piese in caz ca apare vreo problema.
La maiandrei te costa cam 42 de milioane distractia cu totul, dar stai linistit 2 ani. Gandeste-te bine inainte sa faci economie la 7-10 milioane de lei - stiu ca nu-s putini, dar ambreiajul si volanta nu-s becuri, sa le schimbi oriunde.
ifrimg
- Mesaje scrise: 99
- Masina: Corsa 2003 z12xe
- Cont inregistrat: 13 Jun 2011
- Mesaj Privat
Verdeatza
- Mesaj Privat
Verdeatza
- Mesaj Privat
dar unu nu s-a plans ca i-a picat...sau ce a schimbat...sper sa nu fi omis ceva
salut,am schimbat volanta si ambreiajul...si ori am ramas cu sechele ,ori se mai aude un sunet( 5%) cand apas ambreiajul...probabil cand lucreaza intre ele sau nu stiu,mecanicul zice ca nu e problema,ca e normal sa se auda ca e diesel...acum am citit ce mi-ai scris tu si nu stiu daca ar trebuii sa ma linistesc in cazul in care se aude si la tine si la ,,TOTI,,