greddy
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Astra 2001 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Oct 2012
- Mesaj Privat
Salut. Astazi am achizitionat un Opel Astra G Caravan, fabricata in 13.07.2001, motor 1.6 16v 101hp de fabrica (masina are galeria de admisie de la "d'bilas" - power increase= 32hp; Z16XE cred) si as dorii sa aflu la RAR ce norma de poluare iese. In brief-ul mic, la numarul 14 scrie "EURO 3 UND D4". Am mai citit pe forumuri detinatori care au avut acelasi cod de motor, acelasi an de fabricatie si aceeasi descriere in brief (EURO 3 UND D4) si tuturor le-a iesit EURO 4.
As avea nevoie de aceasta informatie deoarece diferenta taxei de prima inmatriculare intre EURO 3 si EURO 4, in cazul meu, este de 600 euro. Daca ar iesii EURO 4 ar fii ~200 euro, iar daca ar fii EURO 3 ar fii undeva la ~800 euro (suma pe care imi este imposibil sa o achit).
Multumesc anticipat.
Cu stima,
Calin.
As avea nevoie de aceasta informatie deoarece diferenta taxei de prima inmatriculare intre EURO 3 si EURO 4, in cazul meu, este de 600 euro. Daca ar iesii EURO 4 ar fii ~200 euro, iar daca ar fii EURO 3 ar fii undeva la ~800 euro (suma pe care imi este imposibil sa o achit).
Multumesc anticipat.
Cu stima,
Calin.
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
depasim momentul aberatiei cu galeria de admisie, eventual iti recomand si niste crestaturi in chiulasa, ajungi la 200 hp si mai ai loc de pedala. Ce nu inteleg e de ce trebuie sa avem INCA un topic despre norma de poluare a un z16xe din 2001. Inteleg ca functia de cautare nu e cea mai performanta, dar sa meaga CHIAR atat de prost incat sa fie inutilizabila?