vic21
- Mesaje scrise: 10
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Apr 2008
- Mesaj Privat
La viraje sau la gropi se aud si se simt in schimbatorul de viteze niste lovituri ca si cum s-ar deplasa ceva sau ar lovi in tija de la schimbator. Am fost la service Opel, s-au uitat 2 baieti la ea o ora si au ajuns la concluzia ca nu stiu care este problema.
Au verificat suportii de la motor, au verificat pe traseul tijei de la cutie pana la schimbator, au spus ca nu isi dau seama de unde e.
Aveti vreo idee ce ar putea fi, ati mai dat peste asa ceva, pentru ca este tare suparator si vreau sa plec in concediu cu masina si nu as vrea sa se agraveze problema.
Au verificat suportii de la motor, au verificat pe traseul tijei de la cutie pana la schimbator, au spus ca nu isi dau seama de unde e.
Aveti vreo idee ce ar putea fi, ati mai dat peste asa ceva, pentru ca este tare suparator si vreau sa plec in concediu cu masina si nu as vrea sa se agraveze problema.
- Andrei WPX
- **
- 468 mesaje
- din 12 Dec 2009
- Astra 2002 z16xe
- Bucuresti
Andrei WPX
- Mesaje scrise: 468
- Masina: Astra 2002 z16xe
- Cont inregistrat: 12 Dec 2009
- Mesaj Privat
vic21
- Mesaje scrise: 10
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Apr 2008
- Mesaj Privat
Exact asta a fost si diagnosticul la care m-am gandit si eu si le-am spus celor de la service. Mi-a aratat cat este jocul la suportul de la cutie, cel din spate, si mi-a spus ca este destul de mic si nu imi poate spune sigur ca asta este problema.
Un tampon nu este foarte scump si l-as schimba daca as sti ca imi linistesc piticii. Dar poate fi si altceva?
Un tampon nu este foarte scump si l-as schimba daca as sti ca imi linistesc piticii. Dar poate fi si altceva?
- cristyliviu
- 1,025 mesaje
- din 17 Jan 2010
- Astra 2001 y1.7dti
- Iasi
cristyliviu
- Mesaje scrise: 1,025
- Masina: Astra 2001 y1.7dti
- Cont inregistrat: 17 Jan 2010
- Mesaj Privat
vic21