- lfc8gerrard
- OP
- 14 mesaje
- din 21 Mar 2012
- Suceava
lfc8gerrard
- Mesaje scrise: 14
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Mar 2012
- Mesaj Privat
Salutare tuturor! Am cumparat cu vreo 6 luni in urma un Opel Astra, iar de atunci, nu am facut niciun schimb de ulei pentru ca nu a fost nevoie. Astazi am observat ca uleiul este pe minim si trebuie schimbat, insa nu stiu ce fel de ulei a pus fostul proprietar ca sa cumpar cat mai trebuie si sa completez. As vrea sa cumpar vreo 3-4 litri de ulei, si sa fac schimbul complet, scotandu-l pe cel vechi si introducandu-l pe asta nou, insa nu stiu de care sa iau.
Ce fel de ulei este mai bun pentru o astfel de masina si la ce pret il gasesc? Astept recomandari cu link-uri, denumiri sau poze.
Si as mai avea o mica problema: Dupa mai multi kilometri parcursi (peste 100), se aprinde beculetul acela galben spre portocaliu de la pompa de bezina (cred). Ce problema credeti ca are si cum se poate rezolva?
Ce fel de ulei este mai bun pentru o astfel de masina si la ce pret il gasesc? Astept recomandari cu link-uri, denumiri sau poze.
Si as mai avea o mica problema: Dupa mai multi kilometri parcursi (peste 100), se aprinde beculetul acela galben spre portocaliu de la pompa de bezina (cred). Ce problema credeti ca are si cum se poate rezolva?
- florin baltatescu
- **
- 411 mesaje
- din 20 Jan 2011
- Astra 1996 X16XEL
- Neamt
florin baltatescu
- Mesaje scrise: 411
- Masina: Astra 1996 X16XEL
- Cont inregistrat: 20 Jan 2011
- Mesaj Privat
Stai linistit, ghicim ce astra ai , ce motor are si recomandam daca sa mai schimbi uleiul sau nu, desi nu cred ca este nevoie , cum a mers sase luni fara sa stii cand a fost facut schimbul si ce ulei a fost pus mai merge. Cu scuzele de rigoare , cred ca problema masinii este cea dintre volan si scaun.
- is_33_ion
- **
- 127 mesaje
- din 30 Nov 2011
- Astra 1993 C16NZ
- Iasi
is_33_ion
- Mesaje scrise: 127
- Masina: Astra 1993 C16NZ
- Cont inregistrat: 30 Nov 2011
- Mesaj Privat
Uleiul trebuie sa fie acelasi pe care l-a folosit si vechiul proprietar. Daca nu stii ce a folosit, iti recomand Aral 10W40 (de obicei asta se foloseste la F-uri). Cumpara un bidon de 4L, iti va mai ramane jumatate de litru in el dupa schimb, pe care te-as sfatui sa il pastrezi pentru o eventuala completare. De asemenea, schimba si filtrul de ulei. Foloseste doar MANN FILTER. The best!
DAS_2011
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Astra 2001 z16xe
- Cont inregistrat: 17 Mar 2012
- Mesaj Privat
Poti sa te uiti aici....: https://www.clubopel.com/vie...r=asc&start=0
sigur o sa gasesti raspuns la ce te intereseaza....
salutare.....spor la schimbat!
sigur o sa gasesti raspuns la ce te intereseaza....
salutare.....spor la schimbat!