Mar 30 Jul, 2024 8:01 am
Da, chiar cred ca ai cautat doar superficial, pentru ca daca ai fi citit atent, exact acolo unde ai gasit fix acest material, ai fi inteles de ce sunt refacute notatiile la cele doua mufe. (stiu, cititul ia timp, dar sa stii ca timp au pierdut si cei care au scris solutiile, chiar fara a castiga nimic din asta)
Atat de atent ai cautat, incat nu ai observat ca in ambele fotografii postate de tine, este fix aceeasi configuratie.
S-a discutat si a ramas scris si materialul corectat, acolo, tocmai pentru a citi toti cei care vor mai avea nevoie, nu pentru a ascunde.
Fiecare om, este diferit de ceilalti si prin urmare, fiecare are felul sau de a comunica si a raspunde Atat timp cat primesti un raspuns pertinent, ar trebui sa multumesti, nu sa plangi ca nu ti s-a adus (raspunsul) pe o tava pe covor rosu.
Si apropo, cand intri la cineva acasa, ii respecti regulile, asa ar trebui sa faci si pe un forum.
Off topic:
Se cam generalizeaza atitudinea asta de mironosite prefacute.
Nu mai poti spune unui om, adevarul/realitatea in față, ca imediat se considera jignit, incepe sa planga sau sa injure.
Mai lasati povestile de Facebook, cu dulcegării false si reveniti in lumea reala.
P.S. De raspuns, raspund cand am timp, cand vreau, cui vreau si la ce intrebari vreau. (nu sunt la examen si nu sunt interesat de premil I cu coronita)
In general, evit sa pierd timp sa raspund la intrebari la care s-a raspuns deja si clar, evit sa raspund celor care nu "muncesc" sa isi adune informatiile.