Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Cel mai bine schimbi bucsa. EU am vectra C si am un brat tip bumerang care i se duce bucsa hidraulica, si nu m-am lasat pana nu am gasit bucsa la piese auto care costa 80 de lei bucata, fata de 250 de lei bratul cu totul.
Da, pai asa am zis si eu, e mai convenabil sa dau 60-70 lei pe 2 bucsi decat 400 pe brate, dar asa mi-a zis mecanicul ca se schimba cu totul. Acum am intrat in ceata ... nu stiu daca se pot schimba doar bucsile sau nu...
Ms de raspuns.
Asa am urmat si eu sfatul mecanicului, si am zis ca mai bine ma fac eu mecanic si am reusit sa le schimb cu manuta mea. Le dai jos de pe masina si cu o menghinia si niste oringuri (gen un capat de teava care se potriveste pe bucsa ca sa o poti presa) faci o treaba de milioane. Inainte de a pune bucsa la loc, sa fie perfect centrata pe oringul tevii si dat cu vasilina bucsa cat si bratul ca sa intre mai usor. E simplu !
Merge schimbata, doar ca la mine, vectra b hatchback, nu pot sa scot suruburile pentru ca lovesc in rezervor.din ce am constatat eu pe fuga trebuie dat jos tot ansamblul de care sunt prinse(puntea). inafara de un scartait enervant la denivelari, altfel, la mine, nu ma deranjeaza cu nimic.
Cu clicket, prelungitori de clicket si chei "destepte" poti rezolva si fara sa lovesti rezervorul, in ipostaza asta am fost si eu cu conducta de alimentare pentru rezervor si cu toba de esapament, si s-a rezolvat cu un prelungitor cu clicket, si cu o cheie de roti de-aia in forma de litera j care se prelungeste (pe asta o puneam contra la surub). Cu mare placere colegu, la fel si tie multe drumuri fara peripetii. Bafta!
kiddo_s a scris:Salutare!
Am o dilema, bratul inferior suspensie spate se schimba cu totul sau se poate schimba doar bucsa cu pricina?
Am pus si o poza...
Eu nu te sfatuiesc sa schimbi doar acela bucsi - desi in mod normal asa ar trebui sa fie. Dar datorita unei erori de proiectare, dat fiind grosimea redusa a buzei pe care sta aceea bucsa - la rebucsare nu mai ai aceasi blocare a bucsii in brat. O sa se invarta bucsa in brat si n-ai facut mare branza. In general bucsile acelea cad mai greu - oscilantele au probleme....
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.