Emil Popa
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2007 Z14XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Jul 2012
- Mesaj Privat
Buna ziua,
In urma tuturor verificarilor efectuate am stabilit urmataorele:
- sigurantele verificate sunt Ok, inclusiv releul stergatorului de luneta (tacane)
- motorul stergatorului de luneta este OK
- in schimb tensiunea cand vine cand nu vine la la motorul stergatorului
- In timpul mersului cand merge cand nu merge stergatorul de luneta si de cele mai multe ori ramine blocat intr-o pozitie intermediara
- ce este ciudat (si acest lucru nu se intampla de fiecare data) cand se pune contact, stergatorul de luneta revine la pozitia normala iar uneori chiar functioneaza, bineinteles ptr. o scurta perioada de timp.
- nu stiu ce sa zic, sa fie din comutatorul (maneta) de stergatorului de parbriz/ stergator luneta?
S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema, poate sa imi dea un sfat ce as putea face ?
Va multumesc anticipat.
In urma tuturor verificarilor efectuate am stabilit urmataorele:
- sigurantele verificate sunt Ok, inclusiv releul stergatorului de luneta (tacane)
- motorul stergatorului de luneta este OK
- in schimb tensiunea cand vine cand nu vine la la motorul stergatorului
- In timpul mersului cand merge cand nu merge stergatorul de luneta si de cele mai multe ori ramine blocat intr-o pozitie intermediara
- ce este ciudat (si acest lucru nu se intampla de fiecare data) cand se pune contact, stergatorul de luneta revine la pozitia normala iar uneori chiar functioneaza, bineinteles ptr. o scurta perioada de timp.
- nu stiu ce sa zic, sa fie din comutatorul (maneta) de stergatorului de parbriz/ stergator luneta?
S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema, poate sa imi dea un sfat ce as putea face ?
Va multumesc anticipat.
- maryusuku
- **
- 175 mesaje
- din 22 Jan 2013
- Astra 2002
- Iasi
maryusuku
- Mesaje scrise: 175
- Masina: Astra 2002
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Jan 2013