teu.ovi
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Vectra 2001 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Jul 2012
- Mesaj Privat
Salut. Stie cineva care e problema. Am schimbat doua baterii si aceleasi simptome. Bateria incarcata, luata de la redresor, dupa ce o montez pe masina, in cateva ore raman fara curent in ea ( 3 V ). Bateria este buna, am incercat si cu alta baterie si tot asa se intampla, am montat-o si la alta masina si acolo nu au fost probleme. Alternatorul incarca cel mai mult 13,8V (cu toti consumatorii in functiune xenoane, Ac si proiectoare). Problema e de ce se descarca bateria in cateva ore dupa ce opresc motorul. Ms mult. Astept sugestii.
- Leevy
- **
- 203 mesaje
- din 17 Mai 2009
- Vectra 1997 x18xe
- Iasi
Leevy
- Mesaje scrise: 203
- Masina: Vectra 1997 x18xe
- Cont inregistrat: 17 Mai 2009
- Mesaj Privat
teu.ovi
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Vectra 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 02 Jul 2012
- Mesaj Privat
- Leevy
- **
- 203 mesaje
- din 17 Mai 2009
- Vectra 1997 x18xe
- Iasi
Leevy
- Mesaje scrise: 203
- Masina: Vectra 1997 x18xe
- Cont inregistrat: 17 Mai 2009
- Mesaj Privat
Da fara sa imi dau seama usor , a terbuit sa studiez putin comportamentul lui , fura curent la cateva secunde dupa ce intra in stanby , chiar daca il puneam la alimentare prin contact sau direct , insa era un chinez (se lauda ca made in Italy) ELTA,
pana la urma schimbat momentan cu un cas de logan si problema a disparut ,de aproximativ 5 luni nu mai car bateria in casa .
Ca si comportament inainte se intampla sa am curent uneori si la 2 zile dar alta data imi termina bateria si in 2 minute , insa doar dupa ce incuiam masina si am constatat ca dupa cele 60 sec cand masina taia curentul , abia atunci se manifesta aceasta scurgere de curent care m a chinuit si mi se pare acum destul de periculoasa
pana la urma schimbat momentan cu un cas de logan si problema a disparut ,de aproximativ 5 luni nu mai car bateria in casa .
Ca si comportament inainte se intampla sa am curent uneori si la 2 zile dar alta data imi termina bateria si in 2 minute , insa doar dupa ce incuiam masina si am constatat ca dupa cele 60 sec cand masina taia curentul , abia atunci se manifesta aceasta scurgere de curent care m a chinuit si mi se pare acum destul de periculoasa
- petricavlad37
- 550 mesaje
- din 17 Oct 2010
- Meriva 2009 x16xep
- Hunedoara
petricavlad37
- Mesaje scrise: 550
- Masina: Meriva 2009 x16xep
- Cont inregistrat: 17 Oct 2010
- Mesaj Privat