- andrei_gff
- OP
- 81 mesaje
- din 21 Mai 2012
- Astra 2008
- Bucuresti
andrei_gff
- Mesaje scrise: 81
- Masina: Astra 2008
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Mai 2012
- Mesaj Privat
am cautat si nu am gasit nimic , o simpla intrebare am si eu imi cer scuze daca fac off topic chiar sunt nou aici si am mai facut de vreo 2 ori )
am cotiera originala prinsa in scaun , intrebarea e urmatoare se poate misca mai in fata mai in spate sau jos , sus ? daca da cum niste poze ceva
mia zis cineva ca are niste cleme mam uitat dupa clemele alea si nu am gasit absolut nimic .
e pusa ciudat rau de tot maneta de la schimbator e mica si joasa si cotiera prea sus e enervant mai ales cand dai de o aglomeratie .
am cotiera originala prinsa in scaun , intrebarea e urmatoare se poate misca mai in fata mai in spate sau jos , sus ? daca da cum niste poze ceva
mia zis cineva ca are niste cleme mam uitat dupa clemele alea si nu am gasit absolut nimic .
e pusa ciudat rau de tot maneta de la schimbator e mica si joasa si cotiera prea sus e enervant mai ales cand dai de o aglomeratie .
- george_eu25
- 666 mesaje
- din 17 Sep 2010
- Astra 2012 A1.7 DTR
- Bucuresti
george_eu25
- Mesaje scrise: 666
- Masina: Astra 2012 A1.7 DTR
- Cont inregistrat: 17 Sep 2010
- Mesaj Privat
Cotiera originala nu se poate misca decat pe verticala....Doar cele aftermarket se pot ajusta pe langa verticala si pe orizontala,in sensul ca se prelungeste spre fata bucata aia de piele pe care sprijini mana...
Ceva de genul... http://www.cotiere-auto.ro/...2004-prezent.html
Oricum daca te hotarasti sa o vinzi ca sa iti pui aftermarket anunta-ma!
Ceva de genul... http://www.cotiere-auto.ro/...2004-prezent.html
Oricum daca te hotarasti sa o vinzi ca sa iti pui aftermarket anunta-ma!
- andrei_gff
- OP
- 81 mesaje
- din 21 Mai 2012
- Astra 2008
- Bucuresti
andrei_gff
- Mesaj Privat
- george_eu25
- 666 mesaje
- din 17 Sep 2010
- Astra 2012 A1.7 DTR
- Bucuresti
george_eu25
- Mesaje scrise: 666
- Masina: Astra 2012 A1.7 DTR
- Cont inregistrat: 17 Sep 2010
- Mesaj Privat
Cred ca m-am exprimat eu gresit sau nu ai inteles tu....Deci pe verticala poti doar sa o ridici,adica sa o pliezi intre scaune de exemplu daca nu ai nevoie de ea....Iar la cele aftermarket pe langa asta poti si sa o dai un pic mai in fata....Nu intelege ca o poti si lasa mai sus sau mai jos ca inaltine,din scaun,ca asta nu ai cum.E prinsa fix in scaun!Chestia asta o poti face doar la cele aftermarket.Au un fel de surub si o ridici sau o lasi la ce inaltime vrei tu,in functie de cat esti de inalt.Per total cele aftermarket(armster in special) sunt mult mai utile si cu mai multe functii,dar mie unul nu-mi place cum arata!
- andrei_gff
- OP
- 81 mesaje
- din 21 Mai 2012
- Astra 2008
- Bucuresti
andrei_gff
- Mesaj Privat
- deleted-35873
- **
- 88 mesaje
- din 23 Jun 2009
deleted-35873
- Mesaje scrise: 88
- Cont inregistrat: 23 Jun 2009
- Mesaj Privat
marmotix
- Mesaje scrise: 66
- Masina: Astra 2003 z16xe
- Cont inregistrat: 25 Jul 2009
- Mesaj Privat
- deleted-35873
- **
- 88 mesaje
- din 23 Jun 2009
deleted-35873
- Mesaje scrise: 88
- Cont inregistrat: 23 Jun 2009
- Mesaj Privat
dediKATO
- Mesaje scrise: 42
- Masina: Astra 2008 Z19DT
- Cont inregistrat: 08 Mai 2012
- Mesaj Privat
Salut !
Eu as fi interesat sa vand cotiera.Am luat un Astra H din 2008, este a 3-a mea masina si nu mi-au placut niciodata cotierele, la la Astra H chiar mi se pare foarte incomoda, o tin mereu ridicata sa pot schimba vitezele lejer.
Daca se demonteaza usor si nu lasa semne in urma disparitiei, o vand dar poate imi explicati simie cum as reusi asta.
Multam !
Eu as fi interesat sa vand cotiera.Am luat un Astra H din 2008, este a 3-a mea masina si nu mi-au placut niciodata cotierele, la la Astra H chiar mi se pare foarte incomoda, o tin mereu ridicata sa pot schimba vitezele lejer.
Daca se demonteaza usor si nu lasa semne in urma disparitiei, o vand dar poate imi explicati simie cum as reusi asta.
Multam !
- adilos
- 629 mesaje
- din 30 Sep 2007
- Astra 2010 A16LET
- Bucuresti
adilos
- Mesaje scrise: 629
- Masina: Astra 2010 A16LET
- Cont inregistrat: 30 Sep 2007
- Mesaj Privat