Mar 14 Aug, 2012 8:12 am
e intr-adevar destul de greu de lipit soclul bateriei si daca nici piciorusele nu sunt suficient de lungi , e un motiv in plus sa stai mereu cu gindul ca nu ai facut o treaba buna chiar daca dupa lipirea soclului si montarea bateriei , telecomanda functioneaza . spun asta fiindca, din punct de vedere electric , nu e neaparat nevoie sa treaca piciorusele pe partea cealalta a cablajului si acolo sa fie neaparat lipite . cablajul are el insusi niste treceri de pe o parte pe alta in orificiile cu pricina. problema e ca, mecanic , soclul odata pus fara acele picioruse si lipit doar pe o parte, nu rezista la socuri ca de exemplu cind mai scapi cheile din mina sau le arunci din anumite motive . in concluzie , daca vrei sa faci o treaba durabila , e necesar ca piciorusele soclului sa existe si sa fie lipite si pe partea opusa . Soclu bun ai putea gasi la o placa de baza de calculator , defecta , dar trebuie ajustata nitel si trebuie sa si ai rabdare sa o faci sa se potriveasca perfect . Oricum , eu zic ca e mult prea complicat sa te complici in conditiile in care eu am gasit si am si comandat o carcasa de cheie cu tot cu placa electronica de telecomanda cu doar 50 lei . eu incerc sa rezolv placuta mea din curiozitate mai mult .