- Larry King
- OP
- 1 mesaje
- din 13 Jun 2012
- Insignia 2011
- Bucuresti
Larry King
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Insignia 2011
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Jun 2012
- Mesaj Privat
Am un Insignia de mai putin de un an. Mi se intampla deja a cincea oara ca motorul sa isi piarda brusc puterea, sa nu traga, oricat apas acceleratia. Prima data cei din service mi-au zis ca e probabil din cauza ca am oprit motorul in timp ce filtrul de particule se regenera si ca trebuie sa merg mai turat. A doua oara mi-au zis ca e o problema de soft - Insignia are un bug care limiteaza motorul automat atunci cand se face regenerarea filtrului de particule. L-au resoftat dar peste cateva saptamani aceeasi problema - mi-au zis ca apare in inregistrari ca a avut loc o regenerare cam in acelasi moment in care masina si-a pierdut puterea. Am schimbat senzorul (niciodata in istoria masinii nu s-a aprins martorul mentionat in manual ca indicand regenerarea). Astazi, pe sosea, masina a patit aceeasi chestie: si-a pierdut brusc puterea si pe bord mi-a apartu "See service soon". Poate cineva sa imi dea un sfat ce ar fi de facut ?
- iulian1971
- 7,067 mesaje
- din 21 Dec 2006
- Astra 2008 Z19DTH
- Ilfov
iulian1971
- Mesaje scrise: 7,067
- Masina: Astra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 21 Dec 2006
- Mesaj Privat
Bine ai venit.
Cred ca ar fi bine sa pui in aplicare mesajul primit.
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=60462
Noroc.
Cred ca ar fi bine sa pui in aplicare mesajul primit.
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=60462
Noroc.
- djosistems1
- *
- 10 mesaje
- din 05 Aug 2011
- Bucuresti
djosistems1
- Mesaje scrise: 10
- Masina:
- Cont inregistrat: 05 Aug 2011
- Mesaj Privat
dc ai motorul a20dth lbs sau lbx vezi sa nu zornaie electrovalva de comanda de la turbo e o chestie cu 2 furtunase prinsa deasupra radiatoarelor.e o problema des intalnita la insignia s-au schimbat pe garantie o gramada,pui pe cineva sa tureze masina pe loc 2200-3000 de ture si stai cu mana pe ea vezi dc vibreaza sau face zgomot,numai bine