cristi69
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2009 Z14XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Mai 2012
- Mesaj Privat
Sunt posesorul unui astra G, 1.4 benzina - Z14XEP, fabricat 2009, am in jur de 15.000 km si de ceva timp atunci cand dau cu spatele si calc frana se aude un zgomot.Cand am fost la ultima revizie ( in Bulgaria la Ruse ), inainte sa iasa din garantie, cei de acolo mi-au rezolvat zgomotul dar nu mi-au spus de la ce a fost. Dar de vreo 2 saptamani a inceput sa se auda din nou. Se aude ca si cand ar fi ceva slab, ca un clic ( dar nu face tot timpul ) si numai la prima pedala, daca calc pedala de mai multe ori nu mai face.
Si mai nou ( de vreo 2 luni ) a inceput sa se auda si o bataie pe fata ( care nu se simte in volan ) atunci cand trec peste denivelari. Am fost cu ea la un mecanic si mi-a spus ca este bieleta pe stanga, dar nu este cazul sa umblu la ea, decat atunci cand bataia va fi mai profunda. Ce ma sfatuiti sa fac, este cazul sa o schimb ( chiar daca batia este slaba si nu se aude tot timpul ) ? se poate transmite si la alte piese ?
- luciraica
- 1,999 mesaje
- din 29 Oct 2011
- Astra 2006 Z16XEP
- Sibiu
luciraica
- Mesaje scrise: 1,999
- Masina: Astra 2006 Z16XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Oct 2011
- Mesaj Privat
pe fata cred ca este bieleta antiruliu.. astea sunt din plastic.. si eu le schimbam aproape anual... pana am pus din metal