gabrield a scris:...
Daca nu va fi x, promit sa nu mai scriu pe topicul asta, dar daca va fi x, cum spun eu, astept scuzele celor care ma contesta...
La urma urmei, sint singurul de aici care a mizat pe x, stiu eu de ce.
Tare sint curios cine isi prezenta scuzele in caz de egalitate.
Am acordat 2 sanse si mi-am oprit una, am pierdut frumos.
S-a intimplat exact ce spuneam eu de atita timp timp.
Orice pronostic pe care il dau in scris, (in urma unor informatii clare) se intimpla invers.
Noroc cu Burca, asta nu s-a schimbat, era prevazut sa fie penalty, a fost.
Pentru ca Blebeanu, crezuse in mod eronat ca am mania grandorii, doar pentru ca afirmasem ca am pus primul pronosticul de x, era doar o realitate, dar e greu pentru unii sa accepte, dupa ce i-am demonstrat ca nu are dreptate, s-a simtit lezat de persoana mea si mi-a cerut in mod clar sa nu mai scriu pe acest topic, probabil crezindu-se proprietar de drept.
O sa ma conformez, din dorinta de a evita unele disensiuni care par sa se produca.
Exista un proverb romanesc : "vezi paiul din ochiul vecinului, dar nu vezi birna din ochiul tau".
Eu am mai demonstrat si cu alte ocazii ca nu sint dornic sa fac pe desteptul in discutii cu neinitiati, nu asta e scopul meu aici.
De citeva ori am renuntat sa mai scriu, s-a demonstrat ca apare plictiseala, incep certurile si nivelul topicului devine unul mediocru, nemaifiind citit de nimeni.
Apoi apar parerile : rau cu rau, dar mai rau fara rau...
stiti motto-ul meu " cel mai destept cedeaza primul"...
Acesta va fi ultimul meu post pe acest topic.
PS
Blebeanu,
Nu mai citi elucubratiile mele, daca nu mai reusesti decit sa te gindesti doar la doua lucruri... E si asta un efort mare.
Data viitoare cind mai spui ca esti primul, ai grija, ca vin si verific...
PS1
mariusgmg,
Ce usor e sa stai pe margine si sa vezi pe altii cum gresesc, nu ?
PS2
Daca Steaua bate la Shalke, promit sa revin pe acest topic.
Astept sa vad daca mariusgmg imi va cere sa ma tin de cuvint...