Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • mariusgmg

• Mesaje scrise: 4,101
  • Masina: Vectra 2001 Z18XE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 20 Mar 2008

• Mesaj Privat
gabrield a scris:
Rapid are un antrenor pe care il cunosc si in somn, asta e tatal egalurilor, nu are cum sa obtina o victorie, fie si acasa, unde oricine altcineva ar cistiga de la 2 goluri in sus.
Deci, x.

Daca nu va fi x, promit sa nu mai scriu pe topicul asta, dar daca va fi x, cum spun eu, astept scuzele celor care ma contesta...
La urma urmei, sint singurul de aici care a mizat pe x, stiu eu de ce.

Na ca nu e X! Sa vedem, te tii de cuvant si nu mai apari pe aici? Sau gasesti tu o fofilare, ca la astea esti sef!
😃
Skip ads

• Blebeanu Lorin

• Mesaje scrise: 1,076
  • Masina: Astra 2005 Z17DTH
  • Cont inregistrat: 04 Aug 2010

• Mesaj Privat
Esti culmea...
Chiar ai impresia ca m- am luat dupa tine, mai " prezicatorule" ?
Te- nseli amarnic, colegule...
Cand citesc elucubratiile tale nu ma gandesc decat la doua lucruri... cat esti de enervant si cum poti fi oprit!
Atat!
Repet, atat!
Nici sa- ti treaca cumva prin cap ca acele cuvinte, " asa cred eu" inseamna " asa cred, pentru ca am citit cele scrise de gabrield pe undeva" , nu- ti face iluzii, tu nu esti de citat.

Daca persisti si aici in a ne tortura psihic propunerea mea e sa sari gardul inapoi 😃 , in topicul tau personal!
Si- asa ai scris ( de data asta) negru pe alb ca renunti la topicul asta.
  • gabrield

• Mesaje scrise: 2,778
  • Cont inregistrat: 09 Sep 2004

• Mesaj Privat
gabrield a scris:...

Daca nu va fi x, promit sa nu mai scriu pe topicul asta, dar daca va fi x, cum spun eu, astept scuzele celor care ma contesta...
La urma urmei, sint singurul de aici care a mizat pe x, stiu eu de ce.

Tare sint curios cine isi prezenta scuzele in caz de egalitate.
Am acordat 2 sanse si mi-am oprit una, am pierdut frumos.

S-a intimplat exact ce spuneam eu de atita timp timp.
Orice pronostic pe care il dau in scris, (in urma unor informatii clare) se intimpla invers.
Noroc cu Burca, asta nu s-a schimbat, era prevazut sa fie penalty, a fost.

Pentru ca Blebeanu, crezuse in mod eronat ca am mania grandorii, doar pentru ca afirmasem ca am pus primul pronosticul de x, era doar o realitate, dar e greu pentru unii sa accepte, dupa ce i-am demonstrat ca nu are dreptate, s-a simtit lezat de persoana mea si mi-a cerut in mod clar sa nu mai scriu pe acest topic, probabil crezindu-se proprietar de drept.

O sa ma conformez, din dorinta de a evita unele disensiuni care par sa se produca.

Exista un proverb romanesc : "vezi paiul din ochiul vecinului, dar nu vezi birna din ochiul tau".

Eu am mai demonstrat si cu alte ocazii ca nu sint dornic sa fac pe desteptul in discutii cu neinitiati, nu asta e scopul meu aici.
De citeva ori am renuntat sa mai scriu, s-a demonstrat ca apare plictiseala, incep certurile si nivelul topicului devine unul mediocru, nemaifiind citit de nimeni.
Apoi apar parerile : rau cu rau, dar mai rau fara rau...

stiti motto-ul meu " cel mai destept cedeaza primul"...

Acesta va fi ultimul meu post pe acest topic.

PS
Blebeanu,
Nu mai citi elucubratiile mele, daca nu mai reusesti decit sa te gindesti doar la doua lucruri... E si asta un efort mare.

Data viitoare cind mai spui ca esti primul, ai grija, ca vin si verific...

PS1
mariusgmg,
Ce usor e sa stai pe margine si sa vezi pe altii cum gresesc, nu ?

PS2
Daca Steaua bate la Shalke, promit sa revin pe acest topic.
Astept sa vad daca mariusgmg imi va cere sa ma tin de cuvint...
  • Clujeanul

• Mesaje scrise: 359
  • Cont inregistrat: 08 Dec 2010

• Mesaj Privat
Prefer mediocritatea din lipsa colegului ... apropo si eu am pus x pe acest meci.
  • URAGAN

• Mesaje scrise: 2,811
  • Masina: Vectra 2001 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 31 Jul 2006

• Mesaj Privat
Eu am pus 1 clar...dar nu mai pariez de acum. Da-i in plata Domnului cu fotbalul lor de cacao. Cand or mai invata fotbal, mai vorbim. Pana atunci va las cu omul care are de la un P.S. in sus. 🙄
  • Band1T

• Mesaje scrise: 422
  • Masina: Astra 2000 X17DTL
  • Cont inregistrat: 16 Nov 2009

• Mesaj Privat
uragane, de aia am pariat eu 1 la meciul shalke-steaua....
ca sa castig indiferent de scor.
explicatie:
daca iese pronosticul = castig bani
-daca nu iese pronosticul, rezulta ca Steaua a facut un rezultat pozitiv, si atunci nu-mi pare rau de banii pierduti la pariu.
pentru seara asta imi doresc ca echipele Steaua si Vaslui sa obtina rezultate pozitive, care sa le mentina in cursa de calificare pentru primavara europeana!
  • Blebeanu Lorin

• Mesaj Privat
" Prezicatorule" observ ca esti consecvent si- ti faci numarul in continuare. N- ai stare, nu?
Hai sa- ti spun cate ceva despre viata mea ca sa- ti faci o idee despre cum si ce sunt!
La onorabila varsta de 5 ani eram copil de mingii la F. C. Farul Constanta, devenind in scurt timp " protejatul" lui Fane Petcu ( unul dintre cele mai mari talente din toate timpurile, pe care l- a luat- si stricat- echipa ta de suflet)

Cu mult inainte de onorabila varsta de 5 ani mentionata anterior am inceput sa- mi fac veacul prin scoala generala unde preda mama, in ultima banca din clasa ei sau in biblioteca scolii.
De la aceeasi onorabila varsta am inceput sa citesc CARTI!

De mai bine de 15 ani sunt muncitor de intretinere, loc de munca unde se foloseste in mod intensiv gandirea, pentru a inventa tot felul de chestii ce suplinesc cu succes materialele si sculele lipsa din dotare.

Sa revenim acum la ceea ce se doreste in acest topic...
Afirmi in mod repetat ca n- ai jignit pe nimeni, niciodata!
Citez: " Nu mai citi... bla, bla, bla, E SI ACESTA UN EFORT MARE" .
Voalat... Dar e jignire ( personala) !
Sa- ti traduc eu: ESTI UN PROST!
Citat: " nu sunt dornic sa fac pe desteptul cu neinitiati"
Voalat... Dar e jignire ( cu adresa colectiva) !
Sa- ti traduc eu:
TOTi SUNTETI NISTE PROSTI!
In legatura cu " perlele" tale de mai sus citeste inceputul topicului.
Personal, nu sunt chiar un prost asa cum crezi tu, iar cele aproximativ SASE ore zilnice de fotbal timp de vreo 13 ani, ma fac sa nu ma consider un neinitiat in jocul cu mingea la picior.

In principiu, postarea ta se incadreaza in modelul cunoscut, idei pe care incerci cu tot dinadinsul sa le impui + o jignire " acoperita" la adresa cuiva.
Explica- mi tu mie CUM TE SIMTI stiind ca ai dat pe post o stire bomba ( auzita cine stie de la cine sau pe unde) si pe care te chinui sa ne- o bagi pe gat si apoi postezi " ORICE PRONOSTIC PE CARE IL DAU EU IN SCRIS ( IN URMA UNOR INFORMATII CLARE) SE INTAMPLA INVERS" .
Cum te simti scriind asa ceva, dupa? Pai atunci de ce te mai fortezi initial sa ne mai convingi de spusele tale?

Lasa- te pagubas baiatu' ,din a mai " emite" si o sa- ti fie mai bine pe- aici.
Nu mai scriu mai mult de atat pentru ca incep sa ma enervez, mai mentionez doar ca nu mai astept un reply din partea ta. Sari gardul inapoi in topicul pe care l- ai poluat deja si simte- te ACOLO in largul tau!
  • EL-GABRY

• Mesaje scrise: 1,472
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 15 Jul 2009

• Mesaj Privat
Uite ca lumea incepe sa ia atitudine!
Bravo Lorine, ai argumentat perfect. Ati vazut ca si in alte forumuri omul asta e problematic, deci acuzele noastre sunt pe deplin justificate.
Sa pastram acest topic curat. Totusi pentru asta avem nevoie de un moderator pentru schimbarea numelui topicului si eventual, interzicerea tipului aici. Ganditi-va cum putem rezolva asta. El oricum o sa intre aici (ce spune el e egal cu 0, ca nu va mai intra) si o sa ne rada in nas...
  • Blebeanu Lorin

• Mesaj Privat
Felicitari si tie care ai adus intradevar o stire bomba, reala.
Acum am vazut clar, toti, ca ideile si comportamentul colegului au deranjat si prin alte locuri si ca doar limitarea accesului colegului in aceste discutii poate pastra linistea.
Numai bine!
  • Band1T

• Mesaj Privat
pe de alta parte, daca Steaua castiga la Shalke azi (din cauza ca jucatorii nemti joaca in pemparsi)....inseamna ca a avut informatii beton, si atunci merita lasat sa -si dea cu parerile!
  • EL-GABRY

• Masina:

• Mesaj Privat
Band1T a scris:pe de alta parte, daca Steaua castiga la Shalke azi (din cauza ca jucatorii nemti joaca in pemparsi)....inseamna ca a avut informatii beton, si atunci merita lasat sa -si dea cu parerile!

Band1T, omul asta are nevoie de o singura sustinere, oricat ar fi de mica si apoi o sa inceapa sa debiteze.
Nu, nu il vrem in acest topic! Poate foarte bine sa elucubreze in topicul deja infestat. Nu ii mai da apa la moara, te rog. Poate sa isi dea cu parerea oricand, dincolo.
Poate Steaua va da un gol cu fundul pe final de meci, absolut intamplator, dupa ce a fost dominata copios tot meciul si castiga cu 0-1. Iti dai seama ce urmeaza, nu? Nu mai avem nevoie de asta in acest topic.
Deja i se acorda prea mult timp...
  • Band1T

• Mesaj Privat
ma refeream strict la faza " joaca cu pemparsi"...
  • Negreanu

• Mesaje scrise: 940
  • Masina: Vectra 2004 Z19DT
  • Cont inregistrat: 07 Mai 2010

• Mesaj Privat
gabrield a scris:PS2
Daca Steaua bate la Shalke, promit sa revin pe acest topic..

Acum ai liber sa aberezi in alta parte...Sa nu uiti sa iti schimbi si pampersul tau.. 😂
  • Clujeanul

• Mesaje scrise: 359
  • Cont inregistrat: 08 Dec 2010

• Mesaj Privat
La meciul Vaslui am vazut chiar un joc placut ochiului .... prestat de Vaslui ...
  • Band1T

• Mesaj Privat
felicitari ptr. Vaslui!
  • EL-GABRY

• Masina:

• Mesaj Privat
Din pacate nu am fost pe stadion. Am fost la minifotbal pe sintetic in nocturna la ora aia, cand juca Steaua si inceputul meciului Vasluiului. Pretul biletelor de data asta a fost avantajos (10, 20, 40lei), dupa chixul de la meciul cu Sporting.
Dar din transmisia televizata am vazut un meci bun facut de trupa lui Hizo. Si cand ma gandesc ce grupa au prins... Ii felicit si eu. Plus ca a lipsit si Wesley.
Stiti cumva care e inversul pronosticului X? Apropo de meciul Rapidului si de pronosticurile date (chipurile) pe dos de guster.
Cat de bolnav mintal trebuie sa fii sa gasesti asemenea explicatii, cu toxiinfectii alimentare, dureri de burta, etc, pe cuvantul meu. A primit stiri bomba... probabil de la vreun coleg de salon.
Dar vorba lui... noi suntem neinitiati, corect?
  • Band1T

• Mesaj Privat
gata, gabry, lasa-l in pace, nu-l mai provoca...
poate asa se va tine de cuvant, sa scrie doar pe topicul celalalt...
deci aici se va vorbi doar despre forbal, fara referiri la gusteri, nostradamusi etc.
pentru weekend:
dinamo-steaua 1 si asa voi si paria la gamebookers.
  • EL-GABRY

• Masina:

• Mesaj Privat
Ai dreptate.
Faza e ca tot timpul ma invoca in celalalt topic, dupa ce i-am demostrat clar ca e dus. Ma streseaza asta, dar o sa ma opresc aici. Deocamdata.
Am vazut ca te-a scos Larnaca... e nasol sa pierzi pe dubla, asa am patit si eu ieri. E vorba de AEK Atena - Anderlecht 1X. Deci tot AEK...
Asta e, mergem inainte.
  • octav_bz

• Mesaje scrise: 1,047
  • Masina: Astra 2009 A17DTR
  • Cont inregistrat: 17 Jun 2005

• Mesaj Privat
Derby-ul e luni, nu in weekend. Pronosticul meu - X2 (Steaua nu va pierde).
Mai merd in weekend pe Lille, Atl Madrid si Rapid Viena. Bafta sa aveti toti.
  • Vinti

• Mesaje scrise: 886
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 13 Nov 2005

• Mesaj Privat
Vinti a scris:
Shalke 2 - 2 Steaua
Vaslui 0 - 1 Lazio
Rapid 2 - 1 Happoel

.....mda 3 din 3 😂

Dinamo - Steaua 2