- todo_tdo
- **
- 159 mesaje
- din 31 Oct 2008
- Vectra 1999 X20DTL
- Mures
todo_tdo
- Mesaje scrise: 159
- Masina: Vectra 1999 X20DTL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 31 Oct 2008
- Mesaj Privat
baieti va rog sa ma ajutati cu o informatie , am o vectra B 2 si miam pus kit-ul de rezistente de la reno pe ambele scaune din fata si miam cumparat si butoane pt bord si leam montat si ca sa vezi si functioneaza, ) intrebarea mea este daca ma puteti ajuta prin ami spune unde sub scaun , si care e mufa care vine de la tabloul de sigurante ,cu curent pt incalzire ....... este siguranta in tablou pt incalzire...... m-am uitat in cutiuta aceea neagra care culiseaza de sub scaun dar nu stiu care ar fi mufa pt incalzire ....... mercy de eventualele raspunsuri
- emilperijoc
- 577 mesaje
- din 24 Jun 2007
- Vectra 2000 Y20DTH
- Alta tara
emilperijoc
- Mesaje scrise: 577
- Masina: Vectra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 24 Jun 2007
- Mesaj Privat
si eu mi-am pus scaune incalzite.. te prinzi destul de usor care sunt firele pentru ca sunt singurele ne conectate din acea cutie neagra. daca nu ai tis-ul la indemana poti pune butoanele in bord si cu un multimetru vezi pe ce fire ai 12v.
LE: Pe un scaun ai maro si negru cu rosu, si pe celalalt maro si negru cu galben, doar ce m-am uitat in TIS
LE: Pe un scaun ai maro si negru cu rosu, si pe celalalt maro si negru cu galben, doar ce m-am uitat in TIS
- todo_tdo
- **
- 159 mesaje
- din 31 Oct 2008
- Vectra 1999 X20DTL
- Mures
todo_tdo
- Mesaje scrise: 159
- Masina: Vectra 1999 X20DTL
- Cont inregistrat: 31 Oct 2008
- Mesaj Privat
ce vreau sa te intreb .... am gasit in cutiuta aceea neagra care gliseaza o mufa care nu are nimica ce iese din ea . pe o margine este o mufa galbena si pe cealalta parte e una verde , si intre ele e mufa fara nici un fir care iese din ea nu are nici o mufa care sa iasa din ea, maine pe ziua vreau sa verific cu multimetrul daca are curent ,o sa verific din bord de la precablaj unde e butonul si mufa aceea sa vad daca are continuitate ..... eventual o sa fac si niste poze la cutiuta si la mufa daca e ok pe viitor poate o sa foloseasca si la altcineva
- emilperijoc
- 577 mesaje
- din 24 Jun 2007
- Vectra 2000 Y20DTH
- Alta tara
emilperijoc
- Mesaje scrise: 577
- Masina: Vectra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 24 Jun 2007
- Mesaj Privat
- todo_tdo