Joi 24 Sep, 2015 1:20 pm
Salutari dragi posesori de Opel (in general) echipat cu motorul Z13DT. Sper sa ma ajutati, desi nu sunt posesor de Opel. Avem in familie, cumparata de noua in anul 2004, un Suzuki Wagon R+ echipat cu acest motor. Masina are 116.000 km si a sosit vremea de niste reparatii mai amanuntite (inlocuire ambreiaj, radiator+pompa apa+termostat, toate lichidele, curatare egr+admisie etc.) Pana acum service-ul a fost facut la Auto Cobalcescu, unde nu s-a intamplat mare lucru in afara de revizii si ceva pe la suspensie. Suntem foarte multumiti de fiabilitatea masinii. Acum, aparent, noua politica a acestui service este sa nu mai lucreze cu piese aftermarket, deci va trebui sa renunt la serviciile lor. Cu aceasta ocazie am considerat ca este bine de acum inainte (pt ca operatiunile la masina vor deveni din ce in ce mai complicate probabil si nu renuntam la ea) sa cautam un service bun care sa aibe mecanici sau un mecanic cu experienta pe acest motor si care sa fie familiarizat si cu hibele si cu operatiunile de a lucra la acest motor in general. Am rugamintea la dvs de a ma ghida si pe mine spre un mecanic bun care sa ma ajute cu reparatii de genul celor enumerate mai sus si chiar si cu o schimbare a distributiei (din ce am rasfoit pe aici este necesara). Sunt din Bucuresti. Va multumesc!
Radu