Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Sistem electric
  • TGabriel887

• Mesaje scrise: 2
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 17 Aug 2024

• Mesaj Privat
Salut ce ai făcut la mașina ca nici mie nu îmi merge nici de pe butoane sa deschid mașina ca am stricat butoanele . Pana aseară deschideam din cheie băgăm cheia in USA și deschideam mașina acum când o bag in USA nu ma lasă sa fac cu cheia stânga treapta pentru a bloca sau debloca USA
  • TGabriel887

• Mesaje scrise: 2
  • Cont inregistrat: 17 Aug 2024

• Mesaj Privat
Nu merge butoanele de la cheie penteu blocat și deblocat ! Și pana aseară deblocam USA cu cheia din portiera azi am băgat cheia in USA si nu ma lasă sa fac stânga dreapta din cheie e blocată ca si cum
  • PNicolaeGabriel

• Mesaje scrise: 6
  • Cont inregistrat: 13 Oct 2019

• Mesaj Privat
Salut băieți! La fel Opel astea h 1.9 cdti
Probleme partea electrică închiderea centralizată,nu merge și nici butotul din bordul mașini nimic nimic
Dau borna jos la baterie funcționează telecomanda doar două comenzi blocat - deblocat și iarăși o luăm de la capăt .😊))
Le închid pe fiecare în parte uneori se închide portbagajul (blochează) în dată ce blochez ușa la șofer alteoribblochez portbagajul cu spatele la un zid 😊))
Recunos am dus la 2.3 service nu au reușit să îi dea de cap sau ei nu erau așa pricepuți😢 ce am găsit eu ușa stanga spate la burduf era 5 fire întrerupe am zis ca acolo e problema dar nu + ca m-am uitat la toate burdufurile apoi totul OK
Spuneți cum ați rezolvat problema vă mulțumesc frumos
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Sistem electric

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR