Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • pirvu_daniel

• Mesaje scrise: 4,578
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 22 Feb 2008

• Mesaj Privat
Shiva a scris:Poate e cuvantul cheie.

Shiva, am zis poate pentru ca am avut ghinionul sa ma imbolnavesc in RO si nu in DE. Aici, din pacate, metodele de cautare a tipului de virus sunt destul de limitate, asta ca sa nu zic ca lipsesc cu desavarsire.
D_M_G, am zis ciondaneam in sensul frumos al cuvantului. Si eu am o casa de vacanta intr-o zona pitoreasca la vreo 20 de km de Craiova si imi cultiv legume bio. Ma laud cu poze noi prin iunie. Multumesc de urari maestre. 😉

Skip ads

• D_M_G

• Mesaje scrise: 2,271
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 13 Feb 2009

• Mesaj Privat
@pirvu_daniel
Super! Felicitari! 😊 Chiar daca nu arata asa frumoase ca cele aduse de afara, ai certitudinea ca sunt pur naturale! Este singurul lucru care conteaza cu adevarat! Multa bafta si productie sa ai...!
  • pirvu_daniel

• Masina:

• Mesaj Privat
Multumesc. Eu sunt doar un mic amator. Insa e relaxant ca dupa o zi nebuna la lucru sa te deconectezi un pic muncind in gradina. Plus ca tot ce se consuma in gospodarie(oua, carne, legume etc) provine de acolo si e 100% natural. Pana si pestele provine din lacusorul(helesteul) propriu. 😃

• ahappyuser

• Mesaje scrise: 6,767
  • Masina: Astra 2005 Z17DTH
  • Cont inregistrat: 05 Apr 2010

• Mesaj Privat
Acum am descoperit si eu acest topic si am ajuns la concluzia ca m-ar fi interesat sa particip activ la tot ce s-a discutat despre povestea cu AH1N1 insa am ratat discutia, astfel ca nu o mai aduc in actualitate (desi a fost o mare manipulare). DAR, am citit o buna parte din comentariile anterioare ale colegului @D_M_G, pe care il felicit pentru modul sanatos de gandire privind importanta consumarii de vitamine din plantele nemodificate genetic, nealterate sau stropite cu chimicale, etc... impactul lor asupra organismului uman este unul foarte benefic practic intarind permanent sanatatea organismului uman.

Pentru toti cei care sunteti direct interesati de subiect, dar nu ati vizionat documentarul "Food Matters" vi-l recomand 'din toata inima' sa-l vedeti si sa-l intelegeti pe deplin, iar pentru D-nul Doctor @pirvu_daniel o recomandare - acest documentar este 'si pentru Dvs.' chiar daca aveti pregatire in domeniul medical, veti vedea ce impact benefic are folosirea vitaminelor dar in special a Vitaminei C in cantitati 'masive' la organismele bolnave grav (in documentar sunt exemple impresionante pe aceasta directie) astfel ca contrar la tot ce se spune/invata acum despre utilizarea in volume mari a vitaminelor cum ca acestea ar fi daunatoare folosite in doze mari este indicat sa mancam cat mai sanatos sau daca nu se poate macar sa consumam vitamine in volume cat mai mari. Sper ca veti reconsidera ideia utilizarii de vaccinuri asa zise 'necesare' organismului uman, sa nu uitam ca organismul uman dispune de capacitati vaste de autovindecare astfel ca nu va fi nevoie de vaccinuri daca avem toti o alimentatie sanatoasa corelata cu o gandire pozitiva.

Daca doreste cineva sa vada si sa inteleaga ce inseamna 'mancarea din supermarket/hypermarket' (totusi in tara noastra nu pot sa spun cu siguranta care este proportia, dar se intampla si la noi si acest fenomen si este in extindere) va recomand sa vizionati si documentarul "Food Incorporated", veti ramane cu totii 'socati definitiv' daca intelegeti ce se poate intampla celor care ne aprovizionam exclusiv din supermarket/hypermarket si uitam sa mai trecem pe la piata sau omitem/nu avem posibilitatea sa crestem animale de curte sanatoase pe la tara (porc, gaini, vaci, iepuri, gaste, etc) ca sa avem de unde sa mancam carne sanatoasa.

Ambele documentare cu subtitrarea in limba romana le gasiti pe Internet, sunt la liber.
Daca nu le gasiti sa le descarcati, rog PM pentru a le descarca temporar de pe FTP-ul meu.
  • D_M_G

• Mesaje scrise: 2,271
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 13 Feb 2009

• Mesaj Privat
@ahappyuser
Atat aviara cat si AH1N1, au fost afaceri oneroase ale statului indreptate impotriva cetatenilor! Nu mai intru in amanunte...cum prima data s-au facut importuri de vaccin, dupa care acesta s-a fabricat in tara....cum?...numai ei stiu.... Multi din mediul rural au saracit efectiv, in urma decimarii animaleor din gospodariile proprii! In cazul vacinarii impotriva AH1N1, multi au ramas cu un sistem imunitar scazut, altii cu sechele. Mari concerne alimentare practica adevarate razboaie nevazute, iar lucrul acesta dainuie de peste 30 de ani! Un episod dramatic, dovedit la acea vreme, a suferit Romania cand sute de containere cu gandaci de clorado au fost "deversate" din avioane occidentale, pe zonele cele mai fertile in cultivarea cartofilor din tara! Studiile ulterioare au demonstrat cert ca aceasta specie de gandac nu era adaptata sa supravietuiasca natural in conditiile climatice de aici, fiind imposibila migratia pe cale naturala! De atunci s-au scurs aproape 32 de ani si cu siguranta aceste atacuri continua in planuri variate, unul fiind si cel impus de UE si FMI de a devaliza agricultura in totalitate si a ingenunchea populatia! Altfel nu-mi explic ca tara asta din granarul europei, recunoscut si parafat, sa importe in proportie de peste 80% produse alimentare, legume si cereale! Sa ne amintim ca printre primele fabrici devalizate au fost Tractorul Brasov si Semanatoarea! Daca aveam cu adevarat agricultura, turism si infrastructura, tara asta era curtata de de tot mapamondul! Toate puteau fi realizabile fara exceptie...dar nu cu politicienii vanduti altor puteri!
Am sa caut si eu acel film...recunosc ca nu l-am vizionat inca, iar in cazul in care nu-l gasesc, am sa apelez la FTP-ul tau! Cele bune !
  • pirvu_daniel

• Masina:

• Mesaj Privat
ahappyuser a scris:
Pentru toti cei care sunteti direct interesati de subiect, dar nu ati vizionat documentarul "Food Matters" vi-l recomand 'din toata inima' sa-l vedeti si sa-l intelegeti pe deplin, iar pentru D-nul Doctor @pirvu_daniel o recomandare - acest documentar este 'si pentru Dvs.' chiar daca aveti pregatire in domeniul medical, veti vedea ce impact benefic are folosirea vitaminelor dar in special a Vitaminei C in cantitati 'masive' la organismele bolnave grav (in documentar sunt exemple impresionante pe aceasta directie) astfel ca contrar la tot ce se spune/invata acum despre utilizarea in volume mari a vitaminelor cum ca acestea ar fi daunatoare folosite in doze mari este indicat sa mancam cat mai sanatos sau daca nu se poate macar sa consumam vitamine in volume cat mai mari. Sper ca veti reconsidera ideia utilizarii de vaccinuri asa zise 'necesare' organismului uman, sa nu uitam ca organismul uman dispune de capacitati vaste de autovindecare astfel ca nu va fi nevoie de vaccinuri daca avem toti o alimentatie sanatoasa corelata cu o gandire pozitiva.

ahappyuser, in primul rand hai sa ne adresam pe numele mic. Suntem o comunitate de prieteni in care astfel de apelative nu isi au rostul.
Nimeni nu neaga rolul unei alimentatii sanatoase. Dovada e chiar curtea mea(de acolo se obtin toate legumele necesare, oua, carne, peste). Imi mai lipseste o vaca. 😃 Ca si in alte dati, spuneam ca aceasta nu e uneori de ajuns.

Bineinteles ca si prietena participa la ordinea din curte(supravegheaza pestii sa nu faca prostii in helesteu). 😃

Ultima modificare făcută de pirvu_daniel la Dum 08 Apr, 2012 11:33 pm, modificat de 3 ori în total
  • ahappyuser

• Mesaje scrise: 6,767
  • Masina: Astra 2005 Z17DTH
  • Cont inregistrat: 05 Apr 2010

• Mesaj Privat
Eu intotdeauna cand m-am adresat utilizatorului @pirvu_daniel am considerat ca-i vorbesc ca unui coleg oricare ce e inscris pe forum pentru ca are si el o masina si am vorbit pe chestiuni tehnice sau la modul general, insa in postul de mai sus m-am adresat cu titulatura pentru ca era o chestiune privind sanatatea si acolo evident sunteti mai mult decat un utilizator de forum. Recomandarea mea ramane, documentarul in cauza eu zic ca merita vizionat.

Prietena e o draguta, poza este chiar inspirata... asa cu lacul si dânsa bine-dispusa si in prim plan.
  • pirvu_daniel

• Masina:

• Mesaj Privat
Am luat si eu documentarul si o sa ma uit la el. Poate chiar maine. Multumim.
Am vrut sa modific postul anterior dar am dat citeaza.
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR