Lun 29 Nov, 2010 12:47 am
Nu am revenit cu un multumiri de ajutor. Trimis cu aviz de primire. Prima ameda 😊 din viata mea si ultima, sper.
Totusi nu pot sa nu mentionez o mica "aventura" petrecuta la CEC, chiar daca este off-topic.
Asadar am fost la CEC, sa platesc amenda mentionata cateva posturi mai sus, am dat procesul verbal casierului, am dat banii , de buna credinta am semnat chitanta si am plecat. Totusi inspiratia de moment a fost sa ma uit atent pe chitanta ( eram deja la semafor in masina ) si constat cu stupoare ca nr. procesului verbal si data de pe chitanta nu corespundeau cu ce scria pe procesul verbal. Fac cale intoarsa la CEC si ii explic casierului eroarea comisa.
Corecteaza cu pixu, imi stampileaza repede chitanta(deh era ora mesei probabil) si mi-o da inapoi. Consternat de modul de rezolvare al problemei ii explic ca banii pe care i-am platit eu sa fie pentru cu totul alta "macare de peste" si ii cer sa modifice/refaca plata in sistem.
Casierul imi zice ca face zeci , sute de astfel de plati zilnic si nu e prima data cand greseste si nu mai reface pentru nimic in lume, ca este prea multa bataie de cap ... etc. Ma enervez , ii explic din nou , nu intelege ... ridic tonul si vine gardianu, ii explic si lui si imi zice daca aveti reclamtii apelati la un superior.
Cuvantul magic s-a rostit 😊), "superior", plata s-a refacut in mod corect fara prea multe impedimente si destul de rapid.