Thanatos a scris:ce mai buna idee!....eu am golit scrumiera, iar rezultatele sunt incredibile.
hai mai sa fim seriosi. cate kg ai redus?....cat % din masa totala(masina+sofer) ?....eu zic ca e absolut nonsens
Super marfa, amce!
Thanatos, eu zic sa-i recomandam lui
Dizy ca daca tot s-a hotarat sa inceapa dezmembrarea masinii cu prostii dintr-astea... de securitate (vitale cica se numesc) sa ii zicem ca si airbag-urile sunt destul de grele... Plus ca daca renunta si la capitonajul habitaclului, la rezervorul de carburant (sa puna o st.de 1,5L langa pompa de la motor, sub capota), la rezervorul de apa pt.parbriz, la sigurante (sa faca legaturile pe direct), si mai ales la baterie (stiti cat de grea e? poate sa-si alimenteze masina de la telefonul mobil, prin priza de bricheta a masinii printr-un dispozitiv invers decat cel de incarcare a GSM-ului), ar ajunge la performante apreciabile! Si ar mai fi inca ceva: sa foloseasca de ideea celor de la Mercedes, din perioada de inceput ale Formulei 1 care renuntasera si la vopsea, de unde si titulatura de "Sagetile Argintii"! Aia au mai facut inca ceva: au gaurit toate elementele metalice considerate grele. Tot ce tine de brate, manete, tije, discuri metalice, s.a.
In fine, sper sa nu ajung sa intanesc prea curand o astfel de strutzo-camila...
Pana una alta va urez toate cele bune si calatorii fara evenimente!