- Dragosh12
- **
- 346 mesaje
- din 25 Jul 2012
- Vectra 2003 Z18XE
- Dolj
Dragosh12
- Mesaje scrise: 346
- Masina: Vectra 2003 Z18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Jul 2012
- Mesaj Privat
- Floydian
- **
- 474 mesaje
- din 02 Apr 2013
- Astra 2010 Z17DTJ
- Dolj
Floydian
- Mesaje scrise: 474
- Masina: Astra 2010 Z17DTJ
- Cont inregistrat: 02 Apr 2013
- Mesaj Privat
Salut. Am si eu o intrebare pt cei care si-au montat pe Astra H. La voi nu bat cam aiurea?
Eu le-am schimbat intr-un service si la momentul acela nu am observat intrucat era cam intuneric, dar folosindu-le am observat ca imi stropesc geamurile laterale si portierele. De plafon nu mai zic ca gasesc stropi pana in spate pe luneta.
Intrebarea mea e daca se mai pot ajusta un pic sa bata mai spre centrul parbrizului. Am inteles ca sunt fixate cu niste cleme. Multumesc
Eu le-am schimbat intr-un service si la momentul acela nu am observat intrucat era cam intuneric, dar folosindu-le am observat ca imi stropesc geamurile laterale si portierele. De plafon nu mai zic ca gasesc stropi pana in spate pe luneta.
Intrebarea mea e daca se mai pot ajusta un pic sa bata mai spre centrul parbrizului. Am inteles ca sunt fixate cu niste cleme. Multumesc
- andrei_jr80
- **
- 122 mesaje
- din 07 Mai 2008
- Astra 2009
- Sibiu
andrei_jr80
- Mesaje scrise: 122
- Masina: Astra 2009
- Cont inregistrat: 07 Mai 2008
- Mesaj Privat
adept2ska
- Mesaje scrise: 93
- Masina: Astra 2004 Z14XEP
- Cont inregistrat: 13 Mar 2009
- Mesaj Privat
- Cata_Panacotta
- OP
- 399 mesaje
- din 29 Mar 2010
- Astra 2010 z16xer
- Bucuresti
Cata_Panacotta
- Mesaje scrise: 399
- Masina: Astra 2010 z16xer
- Cont inregistrat: 29 Mar 2010
- Mesaj Privat
OCEBE
- Mesaje scrise: 21
- Masina: Astra 2011 A16XER
- Cont inregistrat: 07 Oct 2012
- Mesaj Privat
Mi-am montat si eu duze de Insigna si chinul inlocuirii* a fost rasplatit: duzele bat perfect, fara a fi nevoie de vreun reglaj.
Dar... din cauza ridicarii grilei (pentru a umbla sub ea), si la mine garnitura dintre aceasta si parbriz nu mai e lipita de parbriz
Sper sa nu fie vreo problema.
* Mi-a luat cam o ora sa "conving" duzele vechi sa iasa si duzele noi sa intre pana la capat. Oricat de multa grija am avut, lamelele care tin duzele tot s-au rupt. Desi duzele noi au intrat greu, ca sa nu cada, le-am fixat cu cate o picatura mica de super-glue.
Dar... din cauza ridicarii grilei (pentru a umbla sub ea), si la mine garnitura dintre aceasta si parbriz nu mai e lipita de parbriz
Sper sa nu fie vreo problema.
* Mi-a luat cam o ora sa "conving" duzele vechi sa iasa si duzele noi sa intre pana la capat. Oricat de multa grija am avut, lamelele care tin duzele tot s-au rupt. Desi duzele noi au intrat greu, ca sa nu cada, le-am fixat cu cate o picatura mica de super-glue.
- deleted-93144
- **
- 266 mesaje
- din 27 Apr 2014
deleted-93144
- Mesaje scrise: 266
- Cont inregistrat: 27 Apr 2014
- Mesaj Privat
- andrei_jr80
- **
- 122 mesaje
- din 07 Mai 2008
- Astra 2009
- Sibiu
andrei_jr80
- Mesaje scrise: 122
- Masina: Astra 2009
- Cont inregistrat: 07 Mai 2008
- Mesaj Privat
- deleted-93144
- **
- 266 mesaje
- din 27 Apr 2014
deleted-93144
- Mesaje scrise: 266
- Cont inregistrat: 27 Apr 2014
- Mesaj Privat
- deleted-11511
- **
- 115 mesaje
- din 07 Nov 2007
deleted-11511
- Mesaje scrise: 115
- Cont inregistrat: 07 Nov 2007
- Mesaj Privat
am montat si eu ieri. sunt si nu sunt impresionat inca, o sa le mai reglez un pic dupa ce imi confectionez cheie. in orice caz - nu stiu la voi cum e, dar la mine imi stropeste geamurile laterale.
3 recomandari ca sa va mearga treaba mai usor:
- scoateti si stergatoarele - stau doar intr-o piulita, e destul de simplu.
- la scoaterea duzelor - siguranta care o tine poate deveni casanta - am incercat sa trag foooarte usor de ea dar s-a rupt imediat;
- dupa ce rezolvati cu siguranta, cea mai simpla metoda de soatere a duzei este sa o bateti "in cap" usurel cu o cheie / ciocanel, etc.
spor la bricolat.
3 recomandari ca sa va mearga treaba mai usor:
- scoateti si stergatoarele - stau doar intr-o piulita, e destul de simplu.
- la scoaterea duzelor - siguranta care o tine poate deveni casanta - am incercat sa trag foooarte usor de ea dar s-a rupt imediat;
- dupa ce rezolvati cu siguranta, cea mai simpla metoda de soatere a duzei este sa o bateti "in cap" usurel cu o cheie / ciocanel, etc.
spor la bricolat.
- cosmin65397
- **
- 217 mesaje
- din 20 Mar 2012
- Astra 2011
- Bucuresti
cosmin65397
- Mesaje scrise: 217
- Masina: Astra 2011
- Cont inregistrat: 20 Mar 2012
- Mesaj Privat
Salut baieti, cei cu astra H care au schimbat duzele le mai aveti pe cele vechi normale? Vreau sa renunt la duzele de pe actualul J care sunt la fel si ca de insignia,m-am saturat de reglat,de facut cheie,de stropit geamurile laterale,pietoni,mai ales ca nici nu ai vizibilitate cand stropesc.Daca aveti astept mesaj privat,preferabil din Bucuresti,daca se gaseste cineva si de prin sect 6 e parfum.