- flavius2308
- *
- 41 mesaje
- din 24 Oct 2013
- Corsa 2001 Z10XE
- Caras-Severin
flavius2308
- Mesaje scrise: 41
- Masina: Corsa 2001 Z10XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Oct 2013
- Mesaj Privat
Nu am navigatie, e modelul de radio-casetofon ala vechi original de pe masina. Corsa e din 2001, antena era cea originala.
Daca as sti ca prin schimbarea tijei as rezolva problema as lua o tija originala noua. Problema este ca nu stiu ce rol are acel suport in care se infileteaza tija daca e ceva electronic in el si ar putea influenta calitatea receptiei pentru ca nu l-as mai schimba ca asta ar insemna destul deranj (am inteles ca trebuie data tapiteria jos ... nu stiu exact).
Daca as sti ca prin schimbarea tijei as rezolva problema as lua o tija originala noua. Problema este ca nu stiu ce rol are acel suport in care se infileteaza tija daca e ceva electronic in el si ar putea influenta calitatea receptiei pentru ca nu l-as mai schimba ca asta ar insemna destul deranj (am inteles ca trebuie data tapiteria jos ... nu stiu exact).
- bibu16v
- 6,883 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,883
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
În primul rând, citești printre rânduri: am zis cã prin schimbarea bãțului nu rezolvi (absolut) nimic, dar te invit s-o faci, ca sã te convingi, cã pari Toma Necredinciosu”.
În al doilea rând, pare cã implicarea ta se vrea undeva cãtre deloc...ceea ce nu prea funcționeazã, în general, dar poți plãti pe cineva...sau nu?!
În al doilea rând, pare cã implicarea ta se vrea undeva cãtre deloc...ceea ce nu prea funcționeazã, în general, dar poți plãti pe cineva...sau nu?!
- flavius2308
- *
- 41 mesaje
- din 24 Oct 2013
- Corsa 2001 Z10XE
- Caras-Severin
flavius2308
- Mesaje scrise: 41
- Masina: Corsa 2001 Z10XE
- Cont inregistrat: 24 Oct 2013
- Mesaj Privat
Bun in regula, inseamna ca varianta sigura e o antena originala cu tot cu suport. Probabil ca asta e varianta cea mai OK.
Nu ma pun sa desfac eu pentru ca nu ma pricep si nu vreau sa stric mai mult.
Doream o parere vis-avi de inlocuirea tijei pentru ca ar fi cea mai simpla rezolvare. Nu iau in calcul ca nu a fost legatã bine la fire. Pur si simplu antena e cum ai zis una de 20 de lei doar ca piesa de decor ca arata bine, e noua.
Nu ma pun sa desfac eu pentru ca nu ma pricep si nu vreau sa stric mai mult.
Doream o parere vis-avi de inlocuirea tijei pentru ca ar fi cea mai simpla rezolvare. Nu iau in calcul ca nu a fost legatã bine la fire. Pur si simplu antena e cum ai zis una de 20 de lei doar ca piesa de decor ca arata bine, e noua.