cptplanet
- Mesaje scrise: 28
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Mai 2004
- Mesaj Privat
felicitari de achizitie kalibrat. am avut si eu bani de turbo dar am luat ca boul orice calibra ca pe vremea aia nu ma pricepeam. dar o sa-mi cumpar un motor C20XE si incet incet il fac turbo. ca am pe cineva foarte bun care stie toate fazele transformarii. nu stiu ce ma fac ca nu e 4x4. aveti vreo sugestie cat de complicata ar fi o conversie?
- Darkness
- OP
- 368 mesaje
- din 16 Apr 2004
- Targu Mures, RO
Darkness
- Mesaje scrise: 368
- Masina:
- Cont inregistrat: 16 Apr 2004
- Mesaj Privat
- GSi
- **
- 177 mesaje
- din 16 Apr 2004
- Bucuresti
GSi
- Mesaje scrise: 177
- Masina:
- Mesaj Privat
- ToX
- 1,291 mesaje
- din 17 Mai 2004
- Astra OPC 2013 A20NFT
- Bucuresti
ToX
- Mesaje scrise: 1,291
- Masina: Astra OPC 2013 A20NFT
- Cont inregistrat: 17 Mai 2004
- Mesaj Privat
pe sasiu de calibra standard, nu poti sa pui 4x4.
la 4x4 e facut altfel sasiu, cu niste arcade pe dedesubt ca sa iti intre si diferentialu si evacuarea, am vazut in niste poze pe un forum din anglia. E complet diferita si suspensia si franarea.. Daca va uitati in germania, la aia care vand piese pe net, de exemplu la amortizoare, vand amotizoare arcuri sport OHNE V6 UND 4x4 TURBO
si din cat am frecat-o pe clubcalibra.com si cavweb-forums.co.uk, baietii zic ca sunt diferente la piese cam mari intre calibrele 8v/16v simple si cele 4x4
la 4x4 e facut altfel sasiu, cu niste arcade pe dedesubt ca sa iti intre si diferentialu si evacuarea, am vazut in niste poze pe un forum din anglia. E complet diferita si suspensia si franarea.. Daca va uitati in germania, la aia care vand piese pe net, de exemplu la amortizoare, vand amotizoare arcuri sport OHNE V6 UND 4x4 TURBO
si din cat am frecat-o pe clubcalibra.com si cavweb-forums.co.uk, baietii zic ca sunt diferente la piese cam mari intre calibrele 8v/16v simple si cele 4x4
- Darkness
- OP
- 368 mesaje
- din 16 Apr 2004
- Targu Mures, RO
Darkness
- Mesaje scrise: 368
- Masina:
- Mesaj Privat