- jgyprime
- 9,953 mesaje
- din 22 Dec 2010
- Vectra 2005 Z19DT
- Galati
jgyprime
- Mesaje scrise: 9,953
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Dec 2010
- Mesaj Privat
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,464 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaje scrise: 16,464
- Masina: Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Cont inregistrat: 26 Jun 2006
- Mesaj Privat
- jgyprime
- 9,953 mesaje
- din 22 Dec 2010
- Vectra 2005 Z19DT
- Galati
jgyprime
- Mesaje scrise: 9,953
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Cont inregistrat: 22 Dec 2010
- Mesaj Privat
tot ce se poate...
sunt de parere ca o masina care e la limita cu franarea indiferent de cauciucuri e cam pericol public...
si in afara de asta, inainte sa te duci la ITP daca nu e polei sau zapada o invarti cateva minute prin cartier si sigur se vor incalzi suficient cat sa fie numa' bune de ITP, urmaresti cand e pranz sa fie cald afara, etc
sunt de parere ca o masina care e la limita cu franarea indiferent de cauciucuri e cam pericol public...
si in afara de asta, inainte sa te duci la ITP daca nu e polei sau zapada o invarti cateva minute prin cartier si sigur se vor incalzi suficient cat sa fie numa' bune de ITP, urmaresti cand e pranz sa fie cald afara, etc
- tannu
- 773 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Vectra
- Bucuresti
tannu
- Mesaje scrise: 773
- Masina: Vectra
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat
Nu are legatura tipul anvelopei pentru efectuarea reviziei tehnice.
Singura problema ce poate influenta testele (dpdv al felului anvelopei si temperaturii) este cea adusa in discutie de dancuciureanu, dar nu ar trebui sa conteze aproape deloc acest aspect.
Chiar nu inteleg rolul insistarii pe acest subiect. Ori masina are frane cum trebuie ori proprietarul merge pe jos !
Singura problema ce poate influenta testele (dpdv al felului anvelopei si temperaturii) este cea adusa in discutie de dancuciureanu, dar nu ar trebui sa conteze aproape deloc acest aspect.
Chiar nu inteleg rolul insistarii pe acest subiect. Ori masina are frane cum trebuie ori proprietarul merge pe jos !
- Antrenorul
- **
- 93 mesaje
- din 23 Nov 2011
- Astra Y17dt
- Bucuresti
Antrenorul
- Mesaje scrise: 93
- Masina: Astra Y17dt
- Cont inregistrat: 23 Nov 2011
- Mesaj Privat
tannu a scris:Nu are legatura tipul anvelopei pentru efectuarea reviziei tehnice.
Ok nu trebuie sa se insiste deloc!A fost doar o intrebare pusa deoarece am vazut ca sunt colegi care le au bine cu legislatia!
Problema a fost rezolavata - ITP luat cu anvelope de vara , n-am intrebat totusi inspectorul de la RAR ce am intrebat aici de frica sa nu dau in alte probleme!
PS. Masina are frane cum trebuie (sistemul hidraulic +sist. de frictionare)- dar eficienta la franare depinde foarte mult de anvelope - ploaie , vara , iarna .... stare de uzura .. etc !
alexmax84
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2000 x18xe1
- Cont inregistrat: 09 Jan 2009
- Mesaj Privat
AirMike
- Mesaje scrise: 72
- Masina: Corsa 2008
- Cont inregistrat: 26 Nov 2009
- Mesaj Privat
- cangri
- 5,411 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,411
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
- MarcaZizou
- *
- 45 mesaje
- din 16 Feb 2010
- Vectra 2002 Y20DTH
- Bucuresti
MarcaZizou
- Mesaje scrise: 45
- Masina: Vectra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 16 Feb 2010
- Mesaj Privat
Salut,
Ma poate ajuta cineva cu o recomandare catre un itp? Vreau sa trec itp-ul insa am o problema cu un etrier pe spate, iar etrierul vreau sa-l comand de nou si dureaza vreo 2 zile + 3 zile pana are mecanicul liber.
Itp-ul este expirat (din neatentia mea de a nu verifica valabilitatea acestuia) si am avut norocul de a fi oprit de niste politisti intelegatori.
Ma poate ajuta cineva cu o recomandare catre un itp? Vreau sa trec itp-ul insa am o problema cu un etrier pe spate, iar etrierul vreau sa-l comand de nou si dureaza vreo 2 zile + 3 zile pana are mecanicul liber.
Itp-ul este expirat (din neatentia mea de a nu verifica valabilitatea acestuia) si am avut norocul de a fi oprit de niste politisti intelegatori.